Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 71x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Castle Tales
Logické hry - 29x
Logicky odstraňujte objekty, na kterých stojí hrdina. Vaším úkolem je, abyste se dostali do takové krabice, která je pod ním. Ta vás teleportuje do další úrovně této super hry. Tak se do toho pusťte.
Galactic Gems 2: Level Pack
Logické hry - 19x
Spojování 3 stejných krystalů, dosahování nejvyššího skóre, užívání si herní zábavy... to na vás čeká v rozšíření hry Galactic Gems 2. Je pro vás připraveno 30 nových úrovní, ve kterých si budete muset poradit s barevnými krystaly. Výborná hra do kanclu, když je šéf pryč.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 22x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
Cubox
Logické hry - 36x
Vašim úkolem je poskládat kostičky do obrazce, který máte v předloze. Není to tak jednoduché, jak se Vám bude ze začátku zdát. Nebojte se a pusťte se do hry. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Bubble fun
Logické hry - 3x
Logická hra, která i mě okradla o spoustu času. Vašim úkolem je přebarvit všechny soupeřovy modré puntíky na svoje fialové. Postupně navyšujte kapacitu svých puntíků až prasknou - tím doplní nebo přebarví puntíky kolem.
Bubble Guinea Pig!
Logické hry - 24x
Vyzkoušejte si na pět desítek zajímavých úrovní s nutností logicky uvažovat. Za pomoci malých hlodavců potřebujete oblepit ostatní zvířata žvýkací gumou. Na začátku hry se hlodavec nachází v tlamě hada, na něhož potřebujete kliknout, aby vypustil malé zvířátko. Vždy je tedy nutné odhadnout správnou dobu na vypuštění morčete.
Monsterland 2: Junior Revenge
Logické hry - 34x
Odstraňujte veškeré objekty a dávejte si pozor, aby dítě od velkého červeňáka nespadlo pryč ze hry. Vaším úkolem je dělat vše, aby toto dítě spadlo ke svému tatínkovi. Tak se do toho dejte.
Tower Solitaire
Logické hry - 45x
Velmi pěkný solitér v podobě flashové hry. Postupně přesouvejte karty dokud máte nějaké v balíčku. Snažte se postavit středověkou věž - toho docílíte postupným skládáním karet tak, jak jdou po sobě. Tahle hra je poměrně jednoduchá, ale pokud budete chtít dosáhnout na nejvyšší skóre, tak to tak snadné nebude.
Critter Cubes
Logické hry - 15x
Zoologická zahrada na Antarktidě? Ano, zní to zvláštně a zavání to pěkným průšvihem. Přesně to se také stalo. Nyní je vaším úkolem dostat co nejvíce zvířat do člunu a vrátit je zpět do hřejivého domova.
Continuity
Logické hry - 30x
Continuity vypadá jako celkem zajímavá logická hříčka. Dostanete na starost malého panáčka, se kterým musíte hledat přechod z jednoho bodu do druhého. Zajímavější je hra o to, že můžete přecházet z jedné obrazovky do druhé a přesouvat různě herní mapky. Autoři připravili celkem slušný počet pěkných úrovní.
Cut The Rope
Logické hry - 17x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.
Snail Bob
Logické hry - 50x
Dávejte pryč veškeré překážky, které zabraňují průchodu tohoto slimáka. Klikejte na veškeré objekty a posuňte se s ním dále. Dávejte si pozor, protože když se zaseknete, tak musíte opakovat celou úroveň.
Totem Destroyer - superhra
Logické hry - 13x
Výborná logická minihra, ve které postupně odstřelujete jednotlivé bloky, avšak nesmíte dopustit, aby se váš tajemný totem zřítil na zem. První úrovně jsou snadné, přituhovat začne zhruba od šestého levelu.
Flash Pipes
Logické hry - 16x
Ve hře Flash Pipes budete stavět vodovodní potrubí tak, aby ani kapka vody nepřišla nazmar. V každé úrovni máte červenou ryskou vyznačenu úroveň hladiny, kterou musíte dosáhnout. V opačném případě končíte. Při stavbě využijete různé typy potrubí a také slepé rozvaděče.
Clusterz
Logické hry - 18x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.