Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 2646x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tommy Slingshot
Logické hry - 54x
V této pěkné logické online hře budete pomáhat chlapíkovi jménem Tommy. Ten bude svádět boj s kostlivci. Využijte svých schopností a praku a všechny tyto neřády sestřelte. Po úrovni nezapomeňte na vylepšování.
Letter Monsters
Logické hry - 17x
Originální hra na přemýšlení. Budete spojovat písmena abecedy tak, abyste vytvořili trojice stejných písmen. Jakmile máte trojici, přibyde další písmeno a pokračujete. Hra vyžaduje opravdu rychlé přemýšlení.
Bricks Match
Logické hry - 35x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
Mahjong World
Logické hry - 88x
Mahjong 3D je zpět - větší a lepší! Cestujte po světě a užijte si starobylou klasickou deskovou hru v nových úžasných lokacích a s novými bláznivými 3D objekty! Otáčejte objekty v libovolném směru a vyřešte všechny náročné úrovně. Využívejte velkou škálu předmětů a posbírejte všechny diamanty! Podaří se vám prozkoumat všechny kontinenty?
Death Row
Logické hry - 14x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
Escape Artist
Logické hry - 12x
Zůstali jste uvězněni v domě známého umělce. Umělec si vymyslel vlastní bezpečnostní zámek na dveře, který se otevře pouze v případě, že dokážete najít dílky s mozaiky a správně je na dveře umístit.
Tricky Rick
Logické hry - 50x
Rick je jméno robota, který ztroskotal a nedostává se mu paliva na cestu domů. Pomozte mu posbírat palivo, které je roztroušené různě po planetě, aby mohl nastartovat svoje vesmírné plavidlo. Cestou narazíte na různé nepříjemné překážky, ale také nepřátele, které potřebujete překonat, aby se Rick mohl šťastně vrátit.
Monkey Go Happy Marathon
Logické hry - 74x
Užijte si ranec zábavy v celkem 30 náročných úrovních této bezvadné logické hry. Monkey Go Happy pokračuje v sérii nazvané Marathon. Každý level obsahuje jednu logickou hru - jejím vyřešením se dostanete dál. Rozveselíte všechny opičky?
Cube Crash 2
Logické hry - 30x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 12x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Snoozleberg ep3
Logické hry - 19x
Již třetí hra se slavným náměsíčným Snoozlebergem. I tentokrát se náš náměsíčný přítel pan Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nezranil.
Zomboz
Logické hry - 44x
V této hře bude zapotřebí trošku uvažovat, protože tady působí odstředivá síla. Pokuste se přijít na způsob, jak zabít nepřítele, který je na té samé kouli co vy. Pokuste se zatočit váš náboj tak, abyste ho zabili.
Monkey GO Happy Leprechauns
Logické hry - 59x
Nejnovější díl ultrapopulární herní série Monkey Go Happy je tu. Nese název Leprechauns. V tomto speciálním díle bude vaším úkolem hledat čtyřlístky a malé skřítky. Projdete celou řadou hádanek?
Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Logické hry - 42x
Mini Monkeys přicházejí s již třetím pokračováním této logické gamesky nejen pro děti. Tentokrát budete hledat malé opičky v tajuplném prostředí pirátské lodi. Klikejte různě po hrací ploše a hledejte logické minihry, postupně posbírejte všechny opičky.
Birds Defenders
Logické hry - 75x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.