Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 1514x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cookie Map
Logické hry - 24x
Cookie Map vypadá jako velice zajímavá hra, která je vhodná i pro mladší hráče. Hra je sice pouze v jazyce, který mnoho lidí v naší zemi neovládá, nicméně se dá poměrně snadno proklikat do hry. Zde už je pak vše naprosto jasně pochopitelné. Musíte vytvářet trojice stejných pochoutek, aby se rozjasnilo celé hrací pole. Pozor na časový limit!
Student park
Logické hry - 18x
Pokud znáte dnes již legendární Lemmings, tak vám jistě nebude cizí ani tato hra. Princip je totiž úplně stejný. Máte hromádku studentů, které musíte dovést na párty. Cesta je klikatá a musíte používat různé vylepšováky, abyste to zvládli.
Dibbles 3: Desert Despair
Logické hry - 28x
Pokuste se s těmito malými skřítky udělat průkopy v zemi, aby se poté mohl dostat král do své pyramidy. Máte tady časový limit, za který to vše musíte stihnout. Tak se do toho dejte a ukažte, co umíte.
Binga
Logické hry - 60x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
Schrodinghost
Logické hry - 37x
Velmi zajímavá online hra, ve které budete v roli malé kočky utíkat z domu pana Schrodingera. Je to hra na přemýšlení, dobré uvažování a také na klikání na předměty kolem vás. Skvělá grafika zaručuje i skvělý herní zážitek.
Isora 2
Logické hry - 8x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.
Turkey Slice
Logické hry - 38x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Double Maze
Logické hry - 42x
V této hře je Vašim jediným, avšak složitým úkolem dopravit dvě kuličky do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Kuličky ovládáte najednou, takže budete muset přijít na to, jak je dostanete do cíle současně.
Murphys Gesetz 3
Logické hry - 35x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána přímo v jeho kanceláři.
Sticky Blobs
Logické hry - 22x
Mimozemská rasa se rozhodla trochu expandovat. Byl sestaven expediční tým s jasně stanoveným úkolem. Posbírat na neznámé planetě dostatečné množství cenných surovin. Tým je vysazen na planetě Zemi a porozhlédne se po zajímavých surovinách. Ropa ani zlato u nich úspěch nemají, ale zaujmou je velké maliny.
Portal
Logické hry - 19x
V budoucnosti se jistě dočkáme i tak ohromujících technických vymožeností jako jsou teleporty. Komu ale chybí už teď, může si zkusit teleportaci v naší hře. Pohybujete se po místnostech právě pomocí teleportů až do cíle.
Puzzle cube
Logické hry - 14x
Nevím jak vás, ale mě vždy Rubikova kostka přímo fascinovala. Nevím, jak někdo může mít mozek na její skládání ale tady máte její odlehčenou třístrannou verzi. Můžete trénovat přímo online na našem webu.
Plumber 2
Logické hry - 52x
Zahrajte si na instalatéra a poskládejte potrubí tak, aby po spuštění vody nikam nezatekla. Myslíte si, že jste na tolik schopní, abyste zvládli všech 25 náročných úrovní? Pusťte se do toho, je to makačka na bednu.
Bloopers 2
Logické hry - 48x
Snažte se dostat veškeré pomeranče do teleportu. V cestě vám budou stát překážky, které musíte zvládnout. V dolní části obrazovky si můžete přepínat munici. Pokuste se odstranit překážky a poté pomeranče poslat do teleportu.
Fairway Solitaire
Logické hry - 246x
Fairway Solitaire vypadá jako velice solidně zpracovaná karetní hra. Nejedná se úplně o typický solitaire, ale musíte na sebe umisťovat karty s hodnotou o jedna vyšší, nebo nižší, než je aktuální karta. Tímto způsobem se musíte pokusit odstranit úplně všechny karty, které dostanete na starost. Vypadá to sice jednoduše, ale hra vás jistě přesvědčí o opaku.