Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 2184x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gas Station Escape
Logické hry - 28x
Vaše auto se rozbilo, ale naštěstí jste se dostali alespoň k benzínce. Abyste se však dostali dál, budete muset natankovat a opravit váš vůz. Dobře hledejte ukrytý postup a zvládejte logické úkoly.
Cut The Monster 2
Logické hry - 44x
Pokračování úspěšné logické online hry. Ovládáte laserovou zbraň, se kterou musíte ničit všechny příšery. Není to tak snadné, protože v cestě jsou překážky - nad střelou tedy musíte dobře rozmýšlet.
Mahjong Amusing Mexico
Logické hry - 101x
Tak schválně, jak jste bystří. Dokážete v této mahjong hře během pár minut odebrat všechny hrací kameny? Jak na to? Hledejte vždy dva stejné kameny, které však nejsou zablokované jiným kamenem. Zkrátka klasický majong.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Factory Balls 2
Logické hry - 20x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Peppa Pig Tetris
Logické hry - 67x
Jednoduchá online vhodná i pro nejmenší hráče, kteří mají rádi tetris a prasátko Pepinu. Vaším úkolem je skládat padající objekty tak, aby do sebe dobře zapadaly. Jakmile utvoříte plnou řadu, tak se odbourá a vy máte zas o trochu místa víc.
Jungle Mafia
Logické hry - 24x
V této džungli budete muset sestřelit veškeré dřevorubce. Zaměřte a vypalte. Snažte se je sestřelit na co nejméně vypálených kulek. Tak se do toho dejte a pokračujte všemi úrovněmi v této hře.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 24x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 39x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Sticks
Logické hry - 38x
Bob je obyčejný kancelářský pracovník, jehož pracovní den začíná ráno v sedm hodin a za dvanáct hodin končí. Bob sní o báječných zážitcích, ale bohužel na ně nemá dostatečný obnos na účtě. Cestou domů ho ovšem zaujme místo, kde by se dal získat dostatek peněz. Pomozte mu v každé úrovni, aby získal peníze.
Kiss the Darts
Logické hry - 22x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Balloons vs Zombies 2
Logické hry - 37x
Zajímavá lehce brutální zombie hra, ve které budete v roli neohroženého bojovníka ničit zástupy zombíků. Máte zvláštní kanón na balónky, které musíte vystřelit s rozmyslem, abyste s co nejmenším počtem střel zničili nepřítele.
Trapped Ball
Logické hry - 13x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.
Crystalloid
Logické hry - 79x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Twisting Puzzle Spongebob
Logické hry - 42x
Pexeso s oblíbeným seriálovým hrdinou Spongebobem. Jak už jsme zmínili, jedná se o pexeso. Budete tedy hledat dvojice stejných obrázků. Avšak pozor - vše musíte stihnout do určitého časového limitu.