Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 1740x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
hra v Unity3D
Aztec Empire
Logické hry - 69x
Skvělá logická 3D hra, ve které nasajete atmosféru aztéckého impéria. Budete skládat bloky a snažit se vytvořit vždy alespoň trojici stejně barevných bloků. Postupně odhalíte nejrůznější tajemství, které ukrývá prastará aztécká říše,
Happy Monsters Friends
Logické hry - 28x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.
Ninja Dogs
Logické hry - 37x
Zlotřilá kočka se rozhodla unést mistra ninjovských psů. Ninjové se tedy vydávají do světa, aby zachránili svého oblíbeného vůdce. Psí ninjové dokážou zvláštní věci. Můžete je nacpat do děla a posléze je vystřelit, aniž by se jim něco stalo, čehož se dává využívat. Po vypuštění se pokuste zlikvidovat nepřátele.
Moosters
Logické hry - 50x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Gluey
Logické hry - 36x
Zábavná hmota potřebuje trochu pohybu. Sliz se spojuje dohromady a pokud se jich spojí více než dva k sobě, můžete je odebrat. Na každou úroveň potřebujete splnit předem stanovený počet bodů, aby se dalo pokračovat do další mise. Sliz se různě promíchává, takže u odstraňování musíte logicky přemýšlet, který vzít první.
SketchOn!
Logické hry - 14x
Velmi podařená chytlavá online hra. Vaším úkolem je rozsvěcet dílky tak, aby nakonec byla celá plocha rozsvícená. Není to snadné, vždy se totiž rozsvítí nebo zhasne sousední dílek. Tuto hru rozhodně doporučujeme.
Untangle
Logické hry - 1561x
Výborná logická hra s originálním námětem. Vaším úkolem je uspořádat body v obrazci tak, aby se žádné strany neprotínaly. Stačí myší uchopit koncové body a táhnout jimi, dokud ramena nezmění bílou barvu na šedou. Jakmile pochopíte systém, tak to jde rychle, ikdyž některé levely jsou hodně těžké.
Telepoultry
Logické hry - 48x
Docela zábavná a trochu poblázněná online hra plná kuřat a vajíček. Kuřata mají jediný cíl - dostat se rychle do pece a nechat se voňavě upéct. Při pomoci kuřeti budete muset zapojit své logické myšlení.
Birds Defenders
Logické hry - 75x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
Snoozleberg ep1
Logické hry - 16x
Úplně první epizoda s našim v noci aktivním strýčkem. Tentokrát se náš náměsíčný přítel strýček Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nevzbudil.
Lost Cabin - super útěková hra
Logické hry - 42x
Tzv. escape hry (útěkové hry) jsou v poslední době velmi oblíbené, nejinak je tomu i na našem herním serveru. Ve hře Lost Cabin jste se ocitli kdesi v zapomenuté boudě v tajemném lese. Vaším úkolem je dostat se zpět domů. Nebude to vůbec snadné - hra pro vás připravila řadu záludností.
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 51x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
Animal Mahjong
Logické hry - 265x
Na našem herním webu jsou různé verze hry mahjong velmi oblíbené (stačí se podívat na žebříček nejhranějších her). Věříme, že mezi oblíbené zapadne i tento klon mahjongu. Odebírejte herní kameny, které mají na sobě obrázky zvířat.
Bricks Match
Logické hry - 35x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
Murphyho zákony 5
Logické hry - 46x
Další pokračování skvělé hry, ve které musíte rozčílit hlavního hrdinu. Máte k dispozici mnoho prostředku, které musíte akorát najít a správně je využít. Dokážete mladíka znemožnit při schůzce s jeho dívkou?