Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 4454x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rebound
Logické hry - 34x
Balonek Fluffit je uvězněn v jakési záhadné zahradě. Vaším úkolem v této logické hře je dostat Fluffita ven. Postavte různé překážky a využijte dalších předmětů tak, aby se Fluffit po vystřelení z děla dostal k východu. Ovládání je hezky vysvětleno přímo ve hře.
Idiot test - zábavný test
Logické hry - 7438x
Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?
Doctor Acorn
Logické hry - 20x
Doktor Žalud se zabývá zubním lékařstvím a chodí k němu zvířátka z celého lesa. Jednoho dne se ovšem stala nepříjemná nehoda a veverka doktorovi odfoukla hlavu. Pomozte mu dostat se z nepříjemné situace! Před sebou máte sérii logických hádanek a úkolů, přičemž si projdete řadou úrovní. Snažte se přijít na nejlepší řešení.
Murphys Gesetz 3
Logické hry - 37x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána přímo v jeho kanceláři.
Lockehorn
Logické hry - 20x
Ve hře Lockehorn si můžete vybrat, jestli si zahrajete sami příběhový mód, nebo se vydáte do tuhého boje s některým ze svých přátel, protože hra podporuje boj dvou hráčů. Název hry je odvozen od jména hlavní postavy, což je jediný přeživší krutého zimního nečasu. Pomozte mu znovuoživit všechny jeho zamrzlé druhy!
Travel Memo
Logické hry - 32x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Doodle God
Logické hry - 48x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Snoring Before Time
Logické hry - 70x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Electric Joint
Logické hry - 38x
Pokuste se propojit tyto ionty. Dávejte si pozor, abyste nespojovali stejné póly, to by totiž trošku nefungovalo. Musíte propojit všechny tyto ionty v této hře. Dávejte si na ty póly pozor!
Humble Jungle Puzzle
Logické hry - 20x
Pěkná originální online hra na dobrý postřeh a přemýšlení. Vaším úkolem bude posílat krmení lesním zvířátkům. Je nutné poslat správné jídlo a hlavně přesně. Například medvědovi, který je velmi pomalý.
Galaxy Jumper
Logické hry - 21x
Ve hře s názvem Galaxy Jumper se opravdu podíváte do vesmíru. Podivná malá postavička dokáže ve vesmíru klidně poskakovat, aniž by potřebovala nějaké speciální věci. Musíte skákat po jednotlivých planetkách a sbírat přitom všechny možné bonusy. Na závěr se musíte dostat do označené oblasti k přechodu do další mise.
Splitter
Logické hry - 17x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
Numbers
Logické hry - 26x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 35x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.
Gemlink
Logické hry - 7x
Gemlink prověří logické uvažování hráčů. Dostanete jasný úkol - propojit jednotlivé drahokamy se stejnou barvou. To sice na první pohled může vypadat jednoduše, ale problém nastane ve chvíli, kdy se nesmí žádné propojení křížit. Potřebujete vyplnit celou hrací plochu, ale zároveň přemýšlet dostatečně dopředu, aby se dala úroveň dokončit.