Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 4587x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Demolition City 2
Logické hry - 58x
Perfektní pokračování demoliční hry, ve které budete v každé úrovni mít za cíl zničit budovu. A jak to provedete. Dobře promyslete rozmístění náloží, poté uvidíme, zda se konstrukce sesune k zemi.
Jungle Crash
Logické hry - 1222x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.
Meeblings Player Pack 1
Logické hry - 27x
Vaším úkolem je udělat vše pro to, abyste dostali tohoto modrého hrdinu pryč z plochy. Pokuste se odpálit svého kamaráda, aby vám shodil veškeré objekty a to tak, aby tyto objekty odhodili vašeho modrého hrdinu, a tak ho zachránili.
Mancala
Logické hry - 47x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 27x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Eat The Candy
Logické hry - 29x
Super logická online hra, ve které budete dumat nad řešením 30 náročných levelů. Každá úroveň je plná sladkostí, takže soustředit se na vyřešení nebude vůbec snadné. Máte-li rádi fyzikální hry, tak je tahle jasnou volbou. Nezapomeňte hru sdílet, pokud se vám líbí.
Football Crush
Logické hry - 19x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
The Blue Beanie
Logické hry - 3x
Pomozte malé roztomilé příšerce v nalezení modré čepičky, kterou ji ukradl obrovský pták. Budete muset překonat mnoho nástrah, které na Vás čekají. Záleží jen na Vás, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
March Zuma
Logické hry - 26x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
Dynamite Blast 3
Logické hry - 39x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
Egg 2 Mom
Logické hry - 36x
Hra s velmi příjemnou grafikou a skvělou hratelností. V hlavní roli se vám představí roztomilý dráček, který se musí dostat k vejci. Dobře přemýšlejte a přesunujte překážky tak, aby se vejce dostalo k dráčkovi.
Paths
Logické hry - 26x
Výborná hříčka s pohybem kuličky po dráze. Cestu lemuje spousta různých nástrah a překážek - překonat je ale vám určitě nebude dělat potíže. Stačí většinou posunout či otočit a kulička se dostane do cíle.
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 44x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
Save Astronauts
Logické hry - 28x
Zachraňte tyto astronauty před mimozemšťany, kteří je chtějí vzít na svou stranu. Pokládejte na ně různé objekty, abyste zabránili paprsku, aby se dostal až k těmto astronautům.
Fodder
Logické hry - 44x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.