Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 2412x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Road Blocks
Logické hry - 1887x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
Ninja Cannon
Logické hry - 27x
Démon se rozhodl vzít útokem celý širý svět. Nacházím se ve starověkém Japonsku, kde v tu dobu patřili mezi důležité osoby válečníci ninja. Vezměte si na starost obranu před démonovými přisluhovači a za pomoci kanónu vystřelujícího ninja bojovníky se pokuste zlikvidovat všechny ošklivé démony ohrožující svět.
Penguin Cubes
Logické hry - 45x
Vaším úkolem v této pěkné onlinehře bude postupně spojovat stejné bloky ledu. Čili vás čeká další hra na téma spojování nejméně tří stejných objektů. Další úroveň na vás čeká jakmile vyčistíte celé herní pole.
Aqua Bowls
Logické hry - 66x
Tak tu máme další ze skupiny online her, ve kterých využijete schopnosti svého mozku. Zkuste tuto výzvu a přeskupte akvária tak, aby byla vždy tři stejná v řadě nebo ve sloupci. Nebude to vůbec jednoduché, ale hra vás dozajista chytne.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 16x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
Candy Thieves
Logické hry - 48x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Angry Birds Pigs Out
Logické hry - 33x
Angry Birds jsou pěkně rozhněvaní na zelená prasátka, která jim ukradla jejich vejce. Takže se rozhodli ukončit spor totálním vítězstvím ve vzdušném souboji. Jinými slovy je tady super hra, u které musíte přemýšlet a využít fyzikální zákony.
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 28x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Crystalloid
Logické hry - 80x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Vehicles 2
Logické hry - 29x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Bayou Island
Logické hry - 43x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
Boom Ballon
Logické hry - 13x
Snažte se odstřihnout veškeré balónky z řetězů. Musíte veškeré tyto balónky popraskat. Hra má hned několik úrovní. A je zapotřebí, abyste u této hry trošku uvažovali. Čím větší úroveň, tím to pro vás bude v této super hře těžší.
Amber Escape
Logické hry - 21x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
Puzzle cube
Logické hry - 14x
Nevím jak vás, ale mě vždy Rubikova kostka přímo fascinovala. Nevím, jak někdo může mít mozek na její skládání ale tady máte její odlehčenou třístrannou verzi. Můžete trénovat přímo online na našem webu.
Cannon dog
Logické hry - 1362x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...