Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 889x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong 2
Logické hry - 432x
Mahjong patří dlouhodobě mezi nejhranější internetové hry. Ani se nedivíme. Je to bezva hra na oddech, relax, ale také na přemýšlení a trochu toho postřehu. Cílem je odebrat všechny kameny z hrací plochy. A to vždy po dvou stejných kamenech.
Ultimate Ninja
Logické hry - 39x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Get On Top
Logické hry - 58x
Velmi originální online hra vhodná hlavně pro dva hráče na jednom počítači. Hlavním rysem hry je souboj, kdy se musíte snažit dostat vašeho soupeře na lopatky. Jsme zvědaví, zda vyhrajete 10x a tím i celý zápas.
Comboling
Logické hry - 22x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Pegatron
Logické hry - 18x
Perfektní flashová online hra, která vás donutí velmi rychle přemýšlet a vyhýbat se nebezpečí. Budete mít za úkol dovést hlavní postavu až na konec bludiště. Cestou posbírejte všechny mince a dbejte na to, aby se hrdina nezranil o ostny.
Qrossfire
Logické hry - 29x
Naprosto originální spojovačka, která nabízí klasický herní princip spoj tři. Novinkou je možnost pohybovat s kostičkami po celé herní ploše. Ve hře nechybějí ani nejrůznější bonusy, které hru ještě více zpříjemní.
Ninja Miner 2
Logické hry - 38x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Ramps
Logické hry - 29x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Red Ball 2
Logické hry - 50x
Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.
Free The Pharaoh
Logické hry - 15x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Candy Shooter 2
Logické hry - 23x
Pokračování populární online hry Candy Shooter. Vaším úkolem je odstranit z hracího pole sladkosti vždy podle stejné barvy. Abyste sladkosti odstranili, tak musíte vytvořit vždy alespoň trojici se stejnou barvou. Zkrátka klasická hra :).
Chess
Logické hry - 589x
Další z mnoha zpracování šachů ve flashi. Porazit počítač v této hře je poměrně snadné, navíc vám hra vždy ukáže možné tahy, což je dobré, pokud se šachy zrovna začínáte.
Professor XYZ
Logické hry - 17x
V této hře se stanete mechanikem, který má za úkol v krátkém časovém úseku složit z daných předmětů důmyslný stroj, který zabrání dvěma lupičům ukrást trezor. Povede se vám to nebo vás okradou?
Turbo Puzzle
Logické hry - 37x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 33x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)