Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Protect Tommy 2
sponzorované odkazy

Protect Tommy 2

Hrajete online hru Protect Tommy 2

Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.

ovládání hry Protect Tommy 2

Myš • 1.15 MB • 2226x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 26x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Robolander
Logické hry - 231x
Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné online hře je robot. Ten se musí správným herním postupem dostat na plošinku. K tomu je nutné odebírat herní objekty ve správném pořadí. Zdoláte všechny úrovně?
My Life Is Yours
Logické hry - 19x
Snažte se v této hře převtělovat za jiné bytosti a stále se dostávat přes veškeré překážky, které vám tato super hra připravila. Do míst, kde je nakreslená ruka, tak tam se většinou posunete. Musíte se dostat do dveří.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 24x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Sheriff
Logické hry - 49x
Povedená logická střílečka, ve které uplatníte svou přenost a logické myšlení. Nepřátelé se nacházejí schovaní za objekty, které budete muset nějakým způsobem překonat.
Soul Shift
Logické hry - 51x
Červená barva asi nepatří mezi nejoblíbenější u autorů této hry, protože jediným úkolem, který dostanete, bude odstranění veškerých červených objektů pryč z hrací plochy. Využívat u toho budete fyzikálních zákonů, ale ty neplatí úplně vždy, protože můžete vyměnit pozice jednotlivých barevných předmětů.
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 42x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
Orcs Attack
Logické hry - 40x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Wake Up Asterix and Obelix
Logické hry - 24x
Galští hrdinové Asterix a Obelix vždycky dokážou ochránit svojí vesnici před výpady proradných Římanů. Jednoho dne ovšem oba dva hrdinové usnuli velice tvrdým spánkem a vesnice zůstala nehlídaná. Pomozte probudit Asterixe s Obelixem, aby mohli čelit nepřátelským vojákům. K dispozici dostanete různé předměty a musíte je vhodně umístit.
Rude Cubes
Logické hry - 41x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli kanón. Tím budete vystřelovat dělové koule a snažit se přesně zasáhnout kostky, u kterých jsou ukryti vaši nepřátelé. Důležité je velmi dobře mířit a zvážit každou střelu.
Cheese Hunt
Logické hry - 13x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Simple Motions
Logické hry - 49x
Používejte různé vychytávky této hry k tomu, abyste kuličku dostali vždy k červenému praporku. Dejte se do práce a sbírejte různá kolečka, což je vlastně vaše skóre. Tak se do toho opřete a ukažte, jak se to hraje.
Ball Puzzle
Logické hry - 53x
Logická hra Ball Puzzle je na první pohled velmi triviální, prvních 10 levelů vám ostatně také přijdou jako velice snadné.... ovšem v dalších stupních hry se pěkně zapotíte, hlavně váš mozek ;-).
Critter Cubes
Logické hry - 18x
Zoologická zahrada na Antarktidě? Ano, zní to zvláštně a zavání to pěkným průšvihem. Přesně to se také stalo. Nyní je vaším úkolem dostat co nejvíce zvířat do člunu a vrátit je zpět do hřejivého domova.
Mahjong Connect 2
Logické hry - 345x
Nejrůznějších mahjongů tu máme opravdu dost. Některé jsou hratelností horší, jiné lepší. K těm druhým patří i tahle logická super hra. Pravidla jsou stále stejná - odebírejte dva stejné hrací kameny, které však nejsou blokovány jinými kameny.