Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Sea Assault
sponzorované odkazy

Sea Assault

Hrajete online hru Sea Assault

Staňte se velitelem bojového člunu a utkejte se s nepřáteli. Klávesami A a D můžete člunem pohybovat a vyhýbat se tak střelám. Klávesou S pouštíte hlubinné bomby. Vzdušné cíle zaměřte myší a klikem střílejte. Snažte se chytit zelené balóny, které vám doplní munici.

ovládání hry Sea Assault

myší, viz instrukce ve hře • 0.51 MB • 224x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Nude Hunter
Akční hry - 13x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Zombie Typocalypse
Akční hry - 1x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
hra v Unity3D
American sniper game
Akční hry - 40x
V roli amerického ostřelovače budete během časového úseku kosit co nejvyšší počet zombíků. Hra je v Unity, takže čekejte 3d grafiku a super porci herní zábavy. Pusťte se rychle do boje, zombies čekají.
Thing thing 2
Akční hry - 28x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
FWG Knight 2
Akční hry - 33x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.
Axe Gang Rampage
Akční hry - 34x
Doslova sekerková mela vás čeká v této chytlavé minihře Axe Gang Rampage. V roli odvážlivce se sekerkou se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Ovládání je trochu neohrabané, ale dá se to zvládnout.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 638x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.
Transformer
Akční hry - 27x
Transformers jsou známý komiks a film, který se dočkal zpracování i v rámci počítačových her a jednu si můžete právě vyzkoušet. Dostanete se do boje proti nebezpečným nepřátelům, za jejichž likvidaci si připíšete body na konto. Z robota se můžete klidně přeměňovat na vozidlo a zase zpátky. Zlikvidujte všechny protivníky!
Robot Territories
Akční hry - 37x
Tahle akční vojenská hra vás jistě vtáhne do víru splašeného děje. Nepřátelé se na vás hrnou jeden za druhým a vy se musíte nějak bránit. Zničte v každém kole určitý počet protivníků a proveďte komba pro postup.
Ultraman Space Battle
Akční hry - 33x
Poksuste se v této super hře zneškodnit veškeré mechanické nepřátele. Hrajete za robota, který má několik schopností, tak je používejte proti těmto nepřátelům a vyhrajte každou úroveň. Tak se do toho dejte.
Battle of Britain
Akční hry - 29x
Zahrajte si adrenalinové vzdušné souboje v této super letecké gamesce. Děj hry se odehrává v oblacích nad Anglií, kde právě probíhá velká letecká bitva. Ubraňte se útokům německých letadel a poražte je.
Madness Retaliation
Akční hry - 37x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
TankBlitz Zero
Akční hry - 24x
Vyjeďte s tankem na bitevní pole a pokuste se tam přežít. Dejte se do toho a postřílejte veškeré nepřátele, které v této hře potkáte. Vylepšujte si stále svůj tank, abyste dokázali veškeré vojsko porazit.
Thing thing
Akční hry - 6x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Reactance 2
Akční hry - 16x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.