Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken House 2

Hrajete online hru Chicken House 2

Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Chicken House 2

Myš • 3.91 MB • 1902x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Assault Outpost II
Akční hry - 29x
Děj této superhry vás zavede na Mars roku 2012. Na této planěte byla postavena základna, vojáci mají nyní za úkol prozkoumat oblast, zda se v ní nacházejí další formy života. Jak ale uvidíte, nejste na Marsu vítání. Na základnu útočí vlny nepřátel a vaším úkolem je přežít a ubránit základnu.
Flash Gunner
Akční hry - 22x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
Monstercraft
Akční hry - 23x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
Practice Chopped
Akční hry - 8x
Klasická bojová hra, kde budete muset pobít spousty různých nepřátel. Máte slušnou výzbroj a při vhodném kombinování kláves budete moci používat i velice efektní komba - to záleží pouze na vás, jak si s tím poradíte.
Zombie Waster
Akční hry - 58x
V této hře se vžijete do role pracovitého farmáře, jehož farmičku napadly krvelačné zombie. Vrhněte se do bitvy a ničte jednu zombie za druhou. Ovšem pozor na civilisty, kteří se do akce trochu přimotaly.
Chuck Norris Attack of Ninjas
Akční hry - 31x
Chuck Norris je neohrožený bojovník, o tom žádná. Zálusk si na něj udělala banda zákeřných ninjů, Podaří se vám je všechny zničit a posnídat jejich vnitřnosti?
Sword and Sandals 2
Akční hry - 530x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Alien Paroxysm - boj s vetřelci
Akční hry - 14x
Vaše přátelská základna z nepochopitelných důvodů napadla váš konvoj. Všichni piloti zemřeli, kromě vás. Utkejte se s nebezpečnými vetřelci a zachraňte se v této pěkné online hře s názvem Alien Paroxysm. Hra se ovládá myší, pohyb je klávesami A,S,D,W.
Nuclear Plant 2
Akční hry - 23x
Vaším úkolem je ubránit tuto jadernou elektrárnu a přežít. Nebudete to mít jednoduché, ale určitě se vám to povede. Tak si držte své nepřátele od těla. Dávejte si pozor, aby vás v této super hře nezabili.
MindScape
Akční hry - 32x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Aqua Slug
Akční hry - 50x
Pomůžete Polovi vybojovat zpět jeho míč na americký fotbal? Vyzbrojte se vodní pistolí a vydejte se za Henrym, který vám míč ukradl. Cestou si budete muset poradit s řadou malých spratků, kteří po vás budou také stříkat vodu ;). Hra má téměř 8 MB, proto se bude i déle načítat.
Rescue Mission
Akční hry - 28x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Warzone Getaway 2
Akční hry - 34x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.
Rounin Warrior
Akční hry - 15x
Snili jste někdy o tom, podívat se do Japonska? Kdysi za vlády mocných Shogunů to musel být úžasný zážitek. Hlavní slovo měli samurajové a Roninové - za jednoho z nich právě hrajete. Pěkně malovaná japonská mlátička.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 35x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.