Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken House 2

Hrajete online hru Chicken House 2

Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Chicken House 2

Myš • 3.91 MB • 1320x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Saloon Brawl 2
Akční hry - 37x
Luxusní westernová střílečka v unity3D. Zahrajte si na neohroženého bijce z Divokého západu a zapojte se do masivní salónové bitky. Snažte se porazit všechny soupeře. Můžete použít pěsti, kopy, ale také využít rozbité lahve.
Belter
Akční hry - 22x
Ve vesmíru se to zase jednou mele, a tak vám nezbývá než to tam čistit. Postřílejte všechny meteority, které by vás mohly ohrozit. Máte spoustu munice, tak s ní nešetřte, vždyť jde o bezpečnost celého vesmíru.
Courier combat
Akční hry - 560x
Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 33x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Bomb Dropper
Akční hry - 23x
Pokud si rádi hrajete s bombama, tak toto je minihra právě pro vás. Svou postavičku ovládáte šipkama. Nejprve se dotkněte výbušného mechanismu, abyste jej aktivovali, po aktivaci stiskněte mezerník, čímž se vypustí bomba. Opětovné stisknutí mezerníku bude znamenat odpálení bomby a tím i zničení nepřátel (doufejme).
Nuclear Plant 2
Akční hry - 22x
Vaším úkolem je ubránit tuto jadernou elektrárnu a přežít. Nebudete to mít jednoduché, ale určitě se vám to povede. Tak si držte své nepřátele od těla. Dávejte si pozor, aby vás v této super hře nezabili.
13 Days in Hell - ďábelská akční řežba
Akční hry - 3x
Vaším úkolem je přežít plných 13 dní v pekle. Není to snadné, neboť se z každé strany objevují velice dotěrní nepřátelé. Zpočátku máte jen obyčejný kolt, nicméně časem si dokoupíte lepší zbraně, což je nutnost. Těžký boj začne zhruba pátý den.
Territory War
Akční hry - 24x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 29x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.
Savage Pursuit
Akční hry - 18x
Vžijte se do role malého chlapce, který není jen tak obyčejným klukem. Tento mladík bojuje se zvířecími zrůdami. Sám má schopnost změnit se v mnoho zmutovaných zvířat. Vyhrajete boj proti nepřátelům?
Warrior Quest
Akční hry - 25x
Užijte si skvělou bojovou online hru. Jako hlavní hrdina se musíte utkat se svým nepřítelem přemoci ho svými kopy, pěstními ranami a údery hlavou. Hru si můžete zahrát i se svým kamarádem na jednom PC.
Asgard Story
Akční hry - 41x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Undead Throne
Akční hry - 26x
Undead Throne vypadá jako poměrně zajímavá bojová hra, kde se musíte postavit rozmanitým druhům válečníků v kůži nemrtvého. To je samo o sobě poměrně neotřelý nápad. Aby to nebylo příliš obtížné, můžete si postupem času ušetřit peníze, za něž si nakoupíte tolik potřebné vybavení. Kromě toho se dají najmout cenní pomocníci.
Decision 2
Akční hry - 29x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
Body Ladder
Akční hry - 39x
Body Ladder by se s klidným svědomím dala označit za brutální bojovou hru. Dostanete na starost postavičku, s níž se snažíte opravdu tvrdým způsobem vypořádat se všemi ostatními. Nejprve dostanete do ruky baseballovou pálku, později sekeru a nakonec pistoli. Kromě obyčejných zbraní ovládáte také psychotický útok na dálku.