Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken House 2

Hrajete online hru Chicken House 2

Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Chicken House 2

Myš • 3.91 MB • 3264x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
HELLicopter
Akční hry - 46x
Akční gameska, která vás zavede do bitvy, kde probíhají těžké boje. Jako pilot vtrulníku máte jediný úkol - zničit všechny nepřátelské vojenské jednotky, které po vás budou nepřetržitě střílet. Je nutné vybavit se dobrým postřehem a přesnou muškou.
Meaty Boner
Akční hry - 35x
Mohutný kostlivec se vydává do boje proti nepřátelským příšerám. Pustit se musíte do dalších kostlivců, stejně jako různých nebezpečných netvorů. Vámi ovládaný kostlivec dokáže házet svojí hlavu dopředu, čímž omračuje nepřátele, klidně i několik najednou. Postupně se hlavní hrdina může zlepšovat, což se určitě bude hodit.
Sniper Duty
Akční hry - 80x
Pěkná postřehová sniper hra, která dost dobře napodobuje klasiku mezi akčními střílečkami - Call of Duty. Čeká na vás celkem 3 kola po 1 minutě, kdy musíte zničit všechny zlé chlapíky. Snažte se mířit opravdu přesně.
Sift Heads Assault 3
Akční hry - 27x
Vinnie je zpět s dalším dílem oblíbené akční střílečky. Pokuste se přežít co nejdéle. Nebude to snadné, protože vlny nepřátel jsou každou chvílí silnější a silnější. Věříme, že s dobrým postřehem a muškou to zvládnete.
Temple Guardian
Akční hry - 40x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.
Hobo 3 Wanted
Akční hry - 37x
Třetí díl oblíbené série s hrdinou Hobo. Tentokrát je tu zpět se svými legračními kousky, kdy se snaží naštvat snad všechny lidi na světě.
hra v Unity3D
Mech Mice Academy
Akční hry - 35x
FPS střílečka, ve které je několik tříd vojáků a také bojová vozidla. Vrhněte se do bojové řvavy a ukažte nepřátelům, že boj pro ně bude to poslední, co v tomto světě zažijí. Hra nabízí několik herních módů a určitě zabaví každého hráče. Hra je v Unity3D.
Batman: Mystery of the Batwoman
Akční hry - 59x
A máme tu další bojovou střílečku s neohroženým netopýřím mužem Batmanem. Ten se opět vydal na boj se zločinem, který v jeho městě vzrůstá. Chopte se zbraní a vydejte se do boje, snažte se vyhrát.
Space Dude
Akční hry - 20x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Zodiac Tower
Akční hry - 28x
Výborná a těžce návyková online hra, která vás rozhodně bude bavit. Na hracím poli máte kameny, které musíte odstranit pomocí dílků, které vám padají v levém sloupci. Ovládání je myší, navíc se během hry ukazují bubliny s nápovědou.
Armada Tanks
Akční hry - 14x
Tato online hra vás zavede do bludiště, ve které budete bojovat se svým tankem proti nájezdům tankových jednotek. Musíte si chránit svou základnu. Ve hře sbírejte bonusy, které nesou mnoho výhod.
Nacho Wrestling
Akční hry - 51x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.
Mass Mayhem 3
Akční hry - 31x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
Zombie Outbreak 2
Akční hry - 32x
Pokuste se utéci z města, které je zasaženo vlnou mozkuchtivých zombíků. Najděte zbraně, upgrady a zabíjejte zombies po tisících. Čeká na vás 10 levelů a 3 bonusové úrovně.
Murloc
Akční hry - 15x
Hra, která rozhodně nedělá ostudu žánru RPG. Jak už je zvykem, ze začátku jste nezkušený mladý bojovník, který se odhodlá opustit svou rodnou ves a získat pár zkušeností. Vybojováváte si bitvy a úspěchy.