Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken House 2

Hrajete online hru Chicken House 2

Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Chicken House 2

Myš • 3.91 MB • 2347x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Killing Road
Akční hry - 280x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Kung-Fu Fighter
Akční hry - 5x
Povedená bojová hra, která je ze začátku sice poměrně těžká, nicméně časem si vás jistě získá. A to nejen svou hezkou grafikou. V roli nadějného bojovníka se utkáte s těžkými soupeři.
Under Wars
Akční hry - 19x
Pěkná akční hra, jejíž děj vás zavede do hlubin oceánu. Podmořské království bylo zasaženo zmutovanými rybami. Nyní je na vás, abyste se s nimi vypořádali.
Agony: The Portal
Akční hry - 26x
Nejprve si ve hře vytvoříte vlastní postavu a vyberete si úroveň obtížnosti, přičemž k dispozici je jich hned několik. Poté už se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat vstříc nepřátelům. Hlavním hrdinou je tentokrát poměrně nezvykle smrtka, která se vydává do boje. Dokážete si poradit s přesilou?
Raid Mission
Akční hry - 20x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.
Zombie at the Gates
Akční hry - 15x
V této hře hrajete za krále, který musí sbírat různé mince a suroviny. Dávejte si hodně velký pozor na zombíky, kteří vás budou chtít zničit. Po každé úspěšne úrovní si můžete vše vylepšit. Tak se do toho dejte.
Battle Garden - masivní akční superhra
Akční hry - 921x
Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.
Commanders Sister
Akční hry - 31x
Rusové už útočí, a my s tím nemůžeme nic dělat. Pardon, zapomněl jsem na malou hrstku odboje, která se rozhodla zabránit jim v dalším postupu. Obraňte cesty tak, aby se přes ně útočníci nedostali a dokažte své vítězství.
Tomb Defender
Akční hry - 43x
Tak se do toho dejte a snažte se ubránit tuto hrobku. Vaším úkolem je rozsekat vŠechny nepřátele, kteří příjdou ze všech stran. Pokud už nebudete stíhat, tak se pokuste použít vaše schopnosti.
hra v Unity3D
Tiny Survival
Akční hry - 49x
Jednoduchá 3d střílečka, ve které se budete procházet po krajině a snažit se přežít útoky mozkolačných zombíků. Pokuste se najít lepší zbraně, různé bonusy a také vozidla, která vám usnadní útěk před zombíky.
Absolute Madness
Akční hry - 20x
V téhle hře nemá moc cenu hledat velký smysl, nebo nějaké logické souvislosti. Není na to totiž vůbec čas. Bodejť by byl, když se na vás valí kupy po zuby ozbrojených nepřátel. Chce to postřeh a pevné nervy, jinak se neubráníte.
Rise of Champions
Akční hry - 56x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 40x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.
Attack Time
Akční hry - 56x
Chytlavá akční hra, ve které budete ovládat bojovou motorku a střílet po všem, co se hýbe (i nehýbe). Sbírejte bonusy pro lepší zbraně, vyhýbejte se nebezpečným minám.
Warrior Quest
Akční hry - 26x
Užijte si skvělou bojovou online hru. Jako hlavní hrdina se musíte utkat se svým nepřítelem přemoci ho svými kopy, pěstními ranami a údery hlavou. Hru si můžete zahrát i se svým kamarádem na jednom PC.