Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken House 2

Hrajete online hru Chicken House 2

Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Chicken House 2

Myš • 3.91 MB • 3734x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Spear and Katana
Akční hry - 39x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 50x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 28x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
Monstre 2
Akční hry - 26x
Používejte váš kanón pro sestřelení několika budov! Pokuste se udělat vše, aby se vše zhroutilo a ujístěte se, že žádné monstrum nepŘežilo! Dokážete získat zlatou medajli?
Blueshift
Akční hry - 22x
Usedněte do svého letounu jakožto krásná pilotka, která bude mít za úkol zničit co nejvíce nepřátelských jednotek v krutých bojích, které nastali na naši planetě. Využívejte zbraně a štíty na svou obranu.
Sling Wars
Akční hry - 34x
Celá hra je situovaná do doby pravěké, kdy mezi sebou bojují dva znepřátelené kmeny. Přidejte se na jednu stranu a pokuste se své nepřátele zničit. Házejte po nich vše, co vám přijde pod ruku.
School Invaders
Akční hry - 14x
Superhra School Invaders vás zavede do školní budovy, kterou okupuje tlupa zlých zelených mužíčků. Chopte se zbraně a pokuste se osvobodit všechny své spolužáky.
Operation Desert Sabre
Akční hry - 40x
Vydejte se do válečné zóny, kde se stanete součástí jedné z bojových operací. Dostanete k dispozici tank, se kterým se musíte probojovat přes nepřátelské linie. Pokaždé musíte zlikvidovat co nejvíce nepřátel a najít si správnou cestu do další fáze hry. Že se nejedná o úplně jednoduchou práci, je jasné snad každému.
Swords and Sandals
Akční hry - 236x
Jako statečný gladiátor se v hře Swords and Sandals ocitnete uprostřed arény, kde se musíte utkat s řadou nemilosrdných bojovníků sdílejících stejný krutý osud. Tato extrémně zábavná a chytlavá hra vás zavede do světa antických gladiátorských soubojů, kde každý zápas rozhoduje o vašem dalším osudu. S každým vítězstvím získáváte zlato, které můžete investovat do nákupu lepších zbraní a především kvalitnějšího brnění, jehož význam se rychle ukáže jako klíčový pro vaše přežití. Nezapomínejte, že správná strategie a dobře vybavený arzenál jsou základem vašeho úspěchu na cestě k získání titulu největšího gladiátora arény.
Kill The Aliens
Akční hry - 29x
Pěkná akční online hra plná zlých vetřelců. Jste jediný přeživší ve městě. Vaším úkolem je střílet po všem, co se hýbe. Rozhodně nemějte slitování.
Mario adventure
Akční hry - 57x
Náš hrdina Mario je zpátky se vší parádou. Přinášíme vám jeho další dobrodružství v zábavné akční skákačce se spoustou nepřátelských zrůdiček. Sice s trochu starší grafikou, ale pořád skvěle hratelné.
Boxhead More Rooms
Akční hry - 18x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
Castle Keeper
Akční hry - 42x
Váš hrad je pod palbou vašich nepřátel. Pokuste se ubránit pomocí lučištníků, kteří jsou umístěni na věži hradby. Lučištníky můžete využívat i na těžbu zlata a za vytěžené zlato si nakupte lepší obranu.
Helios and the Spartan
Akční hry - 36x
Helios a Spartan je výborná bojová gameska z dávných dob. Za každou cenu udržujte svého bojovníka živého a koste hordy nepřátel. Zombíci jsou krvelační a nenechají vás projít jen tak bez boje.
Mad Day
Akční hry - 2803x
Velmi pěkná akční online hra, ve které budete v roli neohroženého vojáka kosit zlé mimozemské vetřelce. Na alieny vystřelujte rakety, sbírejte mince, překonávejte překážky a samozřejmě nezapomeňte na vylepšování.