Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken House 2

Hrajete online hru Chicken House 2

Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Chicken House 2

Myš • 3.91 MB • 1793x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Azul Baronis
Akční hry - 5x
Bezvadná vesmírná hra. Vydejte se skrz vesmír ve své flotile a porazte všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ve vesmírných lodích. Chce to rychlost a přesnost, takže se u této hry určitě nudit nebudete. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti jestli to zvládnete.
Ultraman Infinite Fighting
Akční hry - 28x
Brutální a gigantická monstra opět útočí na nebohé pozemšťany. Ujměte se role jednoho z hrdinů a pokuste se odrazit mocné útoky krvelačných vetřelců. Hra má super grafiku a hratelnost. Mohou ji hrát dva hráči.
Battle Mech
Akční hry - 11x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Knight Elite
Akční hry - 39x
Jako udatný a neohrožený rytíř se postavíte záplavě orků a krvelačných nestvůr. Ubraňte pevnost před 50 nepřátelskými útoky. Zadržte nepřítele před barikády, případně ho porauzte uvnitř pevnosti. Nezapomeňte se vybavit silnými zbraněmi a doplňky.
Tequila Zombies
Akční hry - 239x
Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.
Steam King
Akční hry - 20x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Storm the house 2
Akční hry - 23x
Vaše pevnost je teď celá ve vašich rukou. Myslíte, že stačíte na to, chránit ji dokud neodstraníte všechny nepřátelské útoky? Nebude to jistě hračka pro začátečníka, ale s vašimi schopnostmi to jistě pohodově zvládnete.
Ragdoll Invaders - zachraňte Zemi
Akční hry - 9x
Ragdoll Invaders je minihra s trochu netradičním pojetím ovládání. Vaším úkolem je zachránit naši planetu před invazí mimozemských lodí. Problém je, že se váš pohyb je podobný spíše hadrovému panákovi ;). Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem. Z počátku vám bude trvat než si zvyknete na jemné ovládání, ale pak budete lodě kosit jednu za druhou.
Bazooka Boy 2
Akční hry - 29x
Malý chlapík s bazukou je zpět. Projděte se roztodivnými jeskyněmi a sestřelte vše, co vám přijde do cesty. Během této bohulibé činnosti sbírejte zlaté mince. Ve hře můžete použít 17 různých raket s tím, že skoro každý level je vytvořen pro některou z nich, tak dobře vybírejte.
Madness Regent
Akční hry - 33x
Vydejte se svým panáčkem do podzemí, kde si chcete vyřídit účty se svým nepřítelem. Nejprve si k němu ale budete muset prostřílet cestu skrz jeho pomocníky, kteří se vás budou snažit zabít.
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 757x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
Cobra Squad 3
Akční hry - 57x
Vrhněte se do bitevní vřavy a chraňte svou základnu před útoky zkušených vojenských jednotek. Třetí díl oblíbené strategické hry Cobra Squad přináší řadu vylepšení a novinek. Dokážete svou základnu ubránit?
Battle Gear 2
Akční hry - 840x
Vaší misí v této strategické hře bude opět dobývat svět. Trénujte své vojenské jednotky, vysílejte je do boje, vylepšujte vlastnosti a sledujte válečné dění na celém světě. Velmi skvěle hratelná online hra.
Zombie Outbreak 2
Akční hry - 31x
Pokuste se utéci z města, které je zasaženo vlnou mozkuchtivých zombíků. Najděte zbraně, upgrady a zabíjejte zombies po tisících. Čeká na vás 10 levelů a 3 bonusové úrovně.
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 42x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.