Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
sponzorované odkazy

Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrajete online hru Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.

ovládání hry Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

myší, viz instrukce ve hře • 0.23 MB • 424x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cradle of Rome
Postřehové hry - 52x
Ve hře Cradle of Rome se musíte postarat o to, aby se pokaždé ztratila všechna modře zbarvená místa, což provedete tím způsobem, že na modré pozici vymažete minimálně trojici stejných symbolů. Symboly můžete přesouvat pouze ve chvíli, kdy se vytvoří vhodná skupinka. Hra obsahuje několik na sebe navazujících úrovní.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 20x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 32x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Rasta Muffins
Postřehové hry - 43x
Jednoduchá oddychová postřehovka ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Házejte muffiny a tvořte vždy alespoň trojice stejných. Hrajte rychle a přesně, nebo se dole stojící opičáček dočká nemilého konce v podobě zavalení muffinama.
Metal Ball
Postřehové hry - 2x
Zábavná hříčka, která sice nemá stovky levelů, ale hratelnost je na vysoké úrovni a ta obtížnost už vůbec. Postupně kutálíte svoji kovovou kuličku po ploše a nesmíte spadnout z dráhy. Kulička se ale špatně brzdí.
Amateur Surgeon 2
Postřehové hry - 32x
Příběh druhého pokračování hry Amateur Surgeon se odehrává po více než pěti desítkách let od dílu prvního. Zahrajete si na doktora - chirurga. Během hraní dostanete vždycky nějaký úkol, který musíte do puntíku přesně splnit. Na léčbu máte ve většině případů omezený časový limit. Vybavení nemáte k dispozici nejlepší.
Circus Balls
Postřehové hry - 31x
Vašim jediným, avšak složitým úkolem v této skvělé hře je dostat barevné míčky do stejně barevných košů. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Chce to dobře namířit a určit správnou sílu letu.
YetiSports - Seal Bounce
Postřehové hry - 44x
V tomto pokračování YetiSports chce Yeti vymrštit Pingu tak vysoko, jak jen dokáže. Z ledovců vykukují zvědaví tuleni, kteří Pingua rádi popostrčí k výšinám. Při vymrštění je důležité počkat si na správný moment a vlnu, pak už je vše v režii náhody ;-).
Disco Ball
Postřehové hry - 29x
Tahle hra je výborný důkaz toho, že i hry s primitivním nápadem můžou být až neskutečně zábavné. Myslíte si, že dokážete se svým zeleným kolečkem ovládnout celou plochu a udržet si území? Proti vám půjde modrý a lehké to zrovna nebude.
Dangerous Dave and Brutal Bob Part 1 - Mole surfing
Postřehové hry - 42x
Společně s dvěmi výtečníky se můžete ponořit do bezvadné zábavné hry. Vaším úkolem je správně odpálkovat baseballkou vašeho kámoše cyklistu, který se následně pokusí doplachtit co nejdále. Nezbytnými pomocníky v jeho úkolu mu budou krtci...
Four second firestorm
Postřehové hry - 25x
Tahle hra je geniálním dílem více než 50 vývojářů. Na každý level máte pouhé 4 vteřiny. Pokud ho splníte tak je to dobře. Hra má více než 170 jednoduchých minihříček, ve kterých jde o bleskové pochopení principu.
Euro Voyage
Postřehové hry - 273x
Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 43x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.
Vector Runner
Postřehové hry - 14x
Pamatujete ještě na ty starší stroje jako Sinclair nebo Commodore s jejich jednoduchou grafikou? Tady máme krásnou předělávku právě takové hry. Vyhýbejte se létajícím meteoritům a snažte se nenechat zničit.
Swish
Postřehové hry - 11x
Máte dobrý postřeh a reakce? Pokud ano, pak je superhra Swish určená právě pro vás. Cílem je ochránit tmavěmodrou kuličku před útoky ostatních kuliček, které odrážíte vaší bílou kuličkou. Jasné, ne? :)