Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
sponzorované odkazy

Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrajete online hru Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.

ovládání hry Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

myší, viz instrukce ve hře • 0.23 MB • 1705x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
City Truck Parking
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si několik rozličných parkovací misí ve městě. Vaším úkolem bude zaparkovat náklaďák na předem určená místa. Ovládání je jednoduché, ovšem splnit všechny levely nebude vůbec snadné.
Dress my Baby
Postřehové hry - 25x
V této krásné online hře si budete moci vyzkoušet obléct své miminko podle počasí venku. Na výběr máte z mnoha druhů oblečků, které se dají různě kombinovat. Nezapomeňte, že miminko musí být šťastné a nesmí plakat.
Fish eat fish
Postřehové hry - 30x
Hra s velmi vysokou náročností která jistě nesedne svátečnímu hráči na baterky. Uvidíte spoustu barevných rybek a jak jistě víte, větší ryba žere menší. Vy musíte pospojovat rybky se stejnou barvou, abyste vytvořili jednu velkou.
Skill Stack
Postřehové hry - 19x
Skill Stack je skvělá chytlavá hra. Na hracím poli se snažte mezerníkem trefit do okamžiku, kdy je pohybující se blok přesně nad spodní řadou. Pokud se netrefíte, tak přesahující čtverečky ztratíte. Hra končí ve chvíli, kdy ztratíte poslední čtvereček. Je to hodně návykové.
Nurse Slacking
Postřehové hry - 35x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
City Parking - zaparkujte auto
Postřehové hry - 556x
Hry na parkování jsou oblíbené. Zaparkovat auto není ve hrách vůbec snadné, ale naštěstí jsou nehody jen virtuální a zranění nehrozí. Ve hře City Parking bude vaším úkolem zaparkovat auto, aniž byste škrábli lak nebo nedej bože zrušili okolní automobily.
Turbo Penguins
Postřehové hry - 33x
Tato hra je velice propracovaná ve velice dobrém až skoro realistickém prostředí.Na začátku máte na výběr z tří tnáků které vyšlete na svůj let.Popohánějte je různými bonusy, které při letu do výšky můžete nalézt.
Toilet Run
Postřehové hry - 59x
Závod, kreslení a napínavý skok do záchodového šílenství čeká na vás ve hře Toilet Run – kde cesta k záchodu se mění v adrenalinovou jízdu! Toilet Run je zábavná a napínavá hra, která prověří vaše rychlé myšlení a kreslící schopnosti. Vaším úkolem je nasměrovat zoufalé postavičky k jejich osobním záchodům tím, že pro ně nakreslíte jedinečné cesty. Ale pozor! Jedna srážka a vše může jít do ztracena! Nezapomeňte se vyhnout i hrozivému hlídacímu psovi, jinak je konec hry. Každá sekunda se počítá v této zběsilé honičce s časem – a ostatními uživateli toalet! Chop se tedy pera a pomoz jim zvládnout ten nejnaléhavější běh jejich životů ve hře Toilet Run!
I Love Traffic
Postřehové hry - 30x
Ovládněte svět semaforů. Vašim úkolem je ovládat semafory tak, aby žádné auta nenabouraly. Ze začátku to bude jednoduché, ale postupně bude obtížnost přibývat a vy se s tím budete muset vypořádat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
hra v Unity3D
Police Academy 3D
Postřehové hry - 1036x
Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,
Apple Cannon
Postřehové hry - 23x
Vaším úkolem je s chlapcem hodit jablíčko do košíčku. Máte určen počet, kolik těchto jablíček musíte do tohoto košíčku hodit. Dejte se do toho a dávejte si pozor, abyste zbytečně košík nepřestřelovali.
Heavy Duty Parking
Postřehové hry - 37x
Máte rádi superhry na parkování? Pokud ano, tak zkuste tuto parkovací hru s těžkými vozidly. Dobrý řidič totiž kromě malého vozítka umí pečlivě zaparkovat i pořádný silniční koráb.
Catch Fish
Postřehové hry - 6x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Dwarf Goldminer
Postřehové hry - 33x
Pokud máte rádi hry na téma těžení zlata, tak vás tato hra určitě bude bavit. O co v ní jde? V roli horníka se budete snažit vytěžit co nejvíce zlata a drahokamů. Jakmile splníte určitý limit, tak postupujete do dalšího kola.
Ice Breaker
Postřehové hry - 11x
Ice Breaker je hodně chytlavá postřehová online hra. Váš úkol je jasný - prorážet ledové stěny. Je důležité přesně načasovat kliknutí, kterým zeď prorazíte.