Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
sponzorované odkazy

Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrajete online hru Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.

ovládání hry Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

myší, viz instrukce ve hře • 0.23 MB • 1364x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Monster High Memory
Postřehové hry - 75x
Pěkné pexeso ve stylu Monster High. Věříme, že všichni pravidla pexesa znáte, ale pro pořádek - na hrací ploše se vám zobrazí kartičky s obrázky. Vaším úkolem je obrátit dvě kartičky a snažit se, aby byly stejné. Procvičte si paměť u pexesa.
QWERTY Warriors 2
Postřehové hry - 40x
V této hře je Vašim úkolem zničit všechny útočníky, kteří se na Vás řítí ze všech stran. U každého bojovníka máte napsané slovo. Aby jste ho zničili musíte to slovo opsat. Takže si touto hrou procvičíte psaní všemi deseti.
American Summer Parking
Postřehové hry - 25x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
Mad Burger
Postřehové hry - 698x
Pokud rádi hrajete hry na téma leť co nejdále, tak vás tato hra Mad Burger jistě osloví. A kdo nebo co bude létat? Pokud tušíte, že to bude hamburger, tak získáváte bludišťáka :). Vystřelte hamburger a snažte se ho ovládat tak, aby doletěl hodně daleko.
Desert Faces
Postřehové hry - 56x
Klaasická spojovačka tří a více stejných objektů ve stylu staré hry Bejeweled. Postupně posunujte barevné objekty a čistěte herní pole, krom toho musíte plnit i různé úkoly. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Wheels of salvation
Postřehové hry - 6x
Hra s nesmírně originálním nápadem, který si mnozí z vás okamžitě zamilují. Hlavním cílem je dostat svého hrdinu nahoru z podzemí, k tomu budete používat různá ozubená kolečka, na které budete skákat.
Drums of War - hudbou proti válce
Postřehové hry - 7x
V této hře sice budete bojovat s obrněným tankem, avšak není to klasická akční střílečka. Na tanku máte čtyři různá děla, která ovládáte klávesami Q, A, S, D. Jakmile se před vámi objeví nepřítel, tak v příslušnou chvíli stisknete odpovídající klávesu. Jak brzy objevíte, tak proudící davy nepřátel vlastně kopírují bicí linku z doprovodné hudby. Takže teoreticky budou mít u této hry výhodu ti, kteří umějí hrát na bubny a dokážou cítit rytmus:).
Blobi Pop
Postřehové hry - 21x
Střílejte se svého kanónu barevné kuličky. Princip je jednoduchý, pokuste se spojit aspoň tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli. Pokud se vám to nebude dařit, kuličky ze stropu na vás začnou padat.
Super Ball
Postřehové hry - 30x
Vynikající zábavná hra. Vašim úkolem je dopravit kuličku v bludišti až do cíle. Dokážete projet bludištěm v co nejkratším čase a přitom nespadnout do díry? Není to tak jednoduché, jak to vypadá, kulička je celkem neposedná. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 33x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Climbing for Love
Postřehové hry - 46x
Chlapík se zamiloval a chystá se pro svoji novou lásku vykonat něco pořádně šíleného. Rozhodl se totiž, že za svojí milovanou vyleze do nejvyššího patra výškové budovy. Pomozte mu v lezení a snažte se vyhýbat tomu, aby se muž setkal s překážkami na trati. Naopak se pokuste sbírat peníze, srdce a křídla.
Monster-mash
Postřehové hry - 587x
Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.
Dino Blitz
Postřehové hry - 40x
Vašim úkolem v této hře bude pomoci malému dinosaurovi zničit cihly, které jsou rozmístěny různě ve vzduchu. K tomu dinosaurus využívá svá vejce, které vystřeluje s kanónu. Dokážete vyhrát všech 40 kol?
Traffic Command 2
Postřehové hry - 11x
Zdařilá online hra z ranku postřehových her, ve kterých budete řídit dopravu ve městě. Hlavní misí hry je zajistit plynulou dopravu bez nehod a problémů. Ovládejte semafory a snažte se o co nejlepší provoz na silnicích.
Monkeys Attack
Postřehové hry - 38x
Opičky mají odjakživa rády banány. V této superhře je však vaším cílem ochránit banány před mlsnou opicí. Sestřelte opičky a uchraňte co nejvíce banánů.