Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
sponzorované odkazy

Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrajete online hru Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.

ovládání hry Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

myší, viz instrukce ve hře • 0.23 MB • 995x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Rotavios
Postřehové hry - 1840x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Abutu the Hunter
Postřehové hry - 79x
Vypravte se na zajímavou cestu do srdce černého kontinentu, tedy do Afriky. Nejedná se o jen tak obyčejnou cestu, ale dáte se vstříc divokým zvířatům, protože se právě chystáte ulovit co nejvíce divokých ptáků. Na každou úroveň máte předem nastavený limit, kolik ptáků od jakého druhu potřebujete dostat.
Coctail Girl
Postřehové hry - 5x
V této ne zrovna jednoduché hře se stáváte barmankou a Vašim úkolem je míchat a nalívat mnoho koktejlů podle toho, co si zákazník objedná. Chce to rychlost a přesnost. V každém kole musíte mít určitý počet peněz. Takže zamixujte, podejte a vezměte si peníze.
D-Finder
Postřehové hry - 21x
V této oddychové hře bude váš jediný úkol hledat rozdíly mezi dvěma obrázky. Na každém obrázku jich bude pouze pět. Na své hledání máte omezený čas. Do kolikátého kola se vám podaří dostat?
Defend Your Berry Bones
Postřehové hry - 34x
Pěkná postřehová online hra s duchy. Máte balíček dobrůtek, na který si však dělají chutě i duchové. Jakmile se nějaký duch objeví, rychle na něj klikněte, čímž duch zmizí a balíček je alespoň na další chvíli uchráněn.
Ballance Ball - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 30x
Člověk se až diví, jak málo stačí k báječné zábavě. V tomto případě se dlouho neodtrhnete od minihry Ballance Ball, ve které hraje hlavní roli prkénko a kuličky:).
Base Jumping
Postřehové hry - 54x
Base Jumping je zábavná obdoba parašutismu. Společně se třemi soupeři se pokusíte snést z oblak na zem jako první. Pokud vyhrajete ligu, postupujete do další. Po páté úrovni vás čeká nejtěžší souboj s Králem. Dokážete správně načasovat start a vypuštění padáku?
Save Me 2
Postřehové hry - 13x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Bubble Ocean
Postřehové hry - 46x
Jednou z her, které těží z dokonalého Bubbleshooteru, je i tato pecka Bubble Ocean. Opět budete vystřelovat bublinky a snažit se tvořit stejné trojice. Hra neodpouští chyby, takže vystřelujte rychle, ale přesně miřte.
Greemlins Kamikaze 2
Postřehové hry - 28x
Skvělá onlinovka, která je plná zábavy a malých mužíků. Úkolem je sestřelovat potvůrky podle barev. Ve hře nechybějí ani různé bonusy a v každé úrovni jeden těžší soupeř v podobě bosse.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 20x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.
Airport Bus Parking 3
Postřehové hry - 22x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra, ve které budete za úkol zaparkovat letištní autobus. A nejen to, musíte včas přepravit pasažéry. Jízda po ranveji není lehká, protože je tam zrovna čilí provoz.
Gravity Pearl
Postřehové hry - 39x
Pěkná postřehovka, ve které budete klikat jako diví. Označte stejně barevné kuličky a postupně tak čistěte herní plochu. K postupu do další úrovně nemusíte odstranit úplně všechny kuličky. Dobrá online hra na odreagování.
Whaa
Postřehové hry - 48x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
Rock N Roll
Postřehové hry - 38x
Pěkná postřehovka mixnutá se skákačkou. Úkol v této hře je celkem jasný - dostaňte se co nejdál to bude možné. Proskakujte přes kola a snažte se dostat na konec. Za vydělané peníze si můžete pořídit jinou postavu.