Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
sponzorované odkazy

Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrajete online hru Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.

ovládání hry Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

myší, viz instrukce ve hře • 0.23 MB • 1515x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Psychic Arrow
Postřehové hry - 25x
Prohlédněte si úvodní animaci a nechte se vtáhnout do děje. Pomozte hlavnímu hrdinovi s jeho psychickými schopnostmi a vyšlete duševní šipku, se kterou se pokuste doletět co nejdále. Po získání dostatečného počtu bodů na vylepšení lze dostat hodně dobré novinky. Snažte se dokončit hru až do samého závěru.
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 27x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
Death Dice Overdose
Postřehové hry - 14x
V této hře na vás z nebe budou padat kostky. Vyhýbejte se jim a aby jste nezešíleli, ještě pilulky. Ale pozor, nepředávkujte se s nimi, jinak zažijete halucinogenní výlet do dálek neboli trip, ale ani jich neberte málo.
Traffic Cash
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
Honey Trouble
Postřehové hry - 16x
Pěkná online hra, ve které je vaším úkolem umístit na dráhu alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Během hry můžete využít několik bonusů, které vám velmi usnadní cestu do další úrovně. Hra Honey Trouble je doprovázena příjemnou hudbou, ovládá se myší a mezerníkem (změna balónku).
Reverse
Postřehové hry - 28x
Dostaňte tuto malou kuličku do cíle, ale dávejte si pozor, aby jste nenarazili do stěny hrací plochy. Má to jeden velký háček. Kurzor se pohybuje opačně, než hýbáte myší, takže se budete muset trošku soustředit. Jak daleko dokážete dojet?
Circlo
Postřehové hry - 39x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Greemlins Kamikaze 2
Postřehové hry - 30x
Skvělá onlinovka, která je plná zábavy a malých mužíků. Úkolem je sestřelovat potvůrky podle barev. Ve hře nechybějí ani různé bonusy a v každé úrovni jeden těžší soupeř v podobě bosse.
Smashing
Postřehové hry - 28x
Výborně zpracovaný pesrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Who Bob What Pants
Postřehové hry - 25x
Přeneste se do role školní houby, která v této hře likviduje zlé padouchy. K tomu využíváte bubliny, do kterých své protivníky chytáte. Za každého zničeného chuligána získáte body a bonusy.
Cocktail Fruit Frenzy
Postřehové hry - 27x
Další klon nesmírně oblíbené hry ve stylu Bejeweled. Tentokrát jsou místo krystalů obrázky ovoce. A jaký je v této hře úkol? Hledejte stejné symboly a pokud jsou alespoň tři v řadě nebo diagonále, tak je odstraňte.
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 45x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 37x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Bubble Woods
Postřehové hry - 115x
Bubble Woods - Vstupte do kouzelného lesa a snažte se získat co nejvíce bodů během 60 sekund! Cílem této dynamické hry na principu střílení bublin je spojit tři nebo více bublin stejné barvy, aby praskly. Hrajte chytře a odrazte bubliny od stěn, aby jste dosáhli strategicky důležitých bublin - spadnutí velkých skupin bublin vám může přinést obrovský bodový bonus! Využijte silné boostery k dosažení ještě vyššího skóre a snažte se o nejvyšší možné hodnocení! Hra je navržena tak, aby vyžadovala rychlé myšlení a přesné míření, což z ní činí skvělou výzvu pro hráče všech věkových kategorií. S každým novým pokusem budete objevovat nové strategie a vychytávky, jak efektivně skórovat a zdokonalovat vaše dovednosti. Nezapomeňte sledovat časovač, protože každá sekunda se počítá! Vyzkoušejte si, jak daleko dokážete zajít v tomto čarokrásném lesním dobrodružství.
We Are The Robots 2
Postřehové hry - 37x
Míchejte a spojujte roboty tak, aby byli vždy tři vedle sebe se stejnou barvou. Čili máte co do činění s hrou na téma spoj 3 stejné symboly. Druhý díl má pěknou grafiku a super hratelnost.