Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
sponzorované odkazy

Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrajete online hru Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.

ovládání hry Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy

myší, viz instrukce ve hře • 0.23 MB • 1771x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Heap of Trouble
Postřehové hry - 19x
Pomozte Stevenovi zabalit všechny předměty do krabice. Zní to jednoduše, ale není tomu tak. Musíte využít nápověd a svého umu, abyste nakonec krabici zavřeli. Graficky i hratelně velmi příjemná hra v Unity3D.
Feed Us II.
Postřehové hry - 67x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 68x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.
Time Killer
Postřehové hry - 20x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
Good Game Poker
Postřehové hry - 42x
Neškodná, ale zato velmi chytlavá karetní hra Poker. Tentokrát se jedná o multiplayer verzi, ve které budete soupeřit s hráči z celého světa. Pokud máte rádi poker, oblíbíte si i tuto bezpečnou online hru.
Snack Attack - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 40x
Snact Attack je online hra, ve které si vyzkoušíte práci roznašeče občerstvení na stadionu. Na první pohled je to snadné - prostě vezmete příslušnou objednávku a vydáte se za zákazníkem. Jak ale brzy zjistíte, nebude to tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo. Cestou totiž narazíte na různé překážky, například na kutálející se pneumatiky.
Knife throwing
Postřehové hry - 3x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Falafel king
Postřehové hry - 67x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Cradle of Egypt
Postřehové hry - 54x
Cradle of Egypt je poměrně zajímavá hra a jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí starověkého Egypta, kde se svého času rozkládala jedna z nejmocnějších říší. Ve hře dostanete za úkol přiřazování trojic shodných předmětů. Tyto předměty musí být v jedné linii, aby se mohly odstranit. Cílem je splnění zadaného úkolu.
We Are The Robots 2
Postřehové hry - 37x
Míchejte a spojujte roboty tak, aby byli vždy tři vedle sebe se stejnou barvou. Čili máte co do činění s hrou na téma spoj 3 stejné symboly. Druhý díl má pěknou grafiku a super hratelnost.
Neon 2
Postřehové hry - 21x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Gyroball
Postřehové hry - 34x
Online hra, ve které se budete snažit dostat míček z jedného konce plošiny na druhý, kde čeká teleport do další úrovně. Udržet neposedný míček na dráze je poměrně složité. Stačí jedno zaváhání a začínáte znovu... Hra Gyroball se ovládá šipkama. Je to docela návykovka.
Elsa Jewels
Postřehové hry - 57x
Parádní online gameska, ve které se setkáte s oblíbenými postavami z Ledového království. Jinak se jedná o klasický klon hry Bejeweled. Musíte hledat kombinace stejných krystalů a pokusit se zdolat neuvěřitelných 150 úrovní této hry.
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 32x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.
Spewer
Postřehové hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem utéct ze šílené laboratoře od ještě šílenějšího vědce. Hrajete za nějakou příšerku, která používá jako zbraň blití. Chce to rychlost a přesnost, aby si Vás nevšiml chemik. Nudit se určitě nebudete.