Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Epic War 4

Hrajete online hru Epic War 4

vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!

ovládání hry Epic War 4

Myš • 14.86 MB • 1108x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sheeps of Rage
Akční hry - 16x
Poutavá mlátička, kde ničíte zmutované ovoce čímkoli co chytnete do ruky a i když nic nenajdete, tak nemáte žádný problém. Hrdina se totiž umí docela šikovně ohánět sám. Čekají na vás celkem 3 úrovně..
Tailspin
Akční hry - 14x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Night Strike
Akční hry - 10x
Čelte útoku vzdušných sil a pěchoty proti vaší obranné základně. Snažte se silným dělem sestřelit vše, co na vás útočí. K dispozici máte také štít, který ovládáte klávesami A a D. Na konci každé úrovně můžete vylepšit systémy nebo opravit věž.
Kraken Attack
Akční hry - 16x
Kraken Attack je další akční hra plná dobrodružství a napětí. Vaším cílem v této superhře je ničit plavidla a létající stroje. Snažte se nasbírat co nejvíce bodů, než vám dojde veškerý život.
hra v Unity3D
Bow Master Halloween
Akční hry - 505x
Pěkná dušičková online hra vytvořená ve stále oblíbenějším enginu Unity. V roli udatného lučištníka budete sestřelovat bludičky. Dobře a hlavně rychle střílejte. Také hledejte kouzelnou dýni, která vám dodá mnoho bonusových bodů.
World of Mutants 2
Akční hry - 23x
Skrolovací střílečka v klasickém kabátku. Objevujte tajemné planety a setkejte se s nepřátelskými létavci. Cílem je samozřejmě likvidace všech nepřátelských jednotek, které si dovolí zkřížit vám cestu.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 18x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Rombo Rush
Akční hry - 748x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 16x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Hobo
Akční hry - 14x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
Kaboomz 4
Akční hry - 31x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
Sokotank
Akční hry - 1179x
V těžce ozbrojeném tanku je vaším úkolem ubránit se útoku nepřátelských vojáků. K dispozici máte dělo a kulomet. Je důležité sbírat padáky s municí, jinak váš boj bude mít krátkého trvání... Mezi zbraněmi se přepíná mezerníkem.
Monos Movilicense
Akční hry - 4x
Vydejte se ze svým tankem této hře do vzdálené budoucnosti na planetu strojů, které se vzbouřili. Očistěte tuto planetu od nebezpečných strojů. Sbírejte bonusy, které se vám budou určitě hodit.
Fighter Patrol 42
Akční hry - 23x
Parádní letecká válečná hra. Proleťte se bojovým letadlem P51 Mustang a zneškodněte německé jednotky Luftwaffe s vašimi přáteli za kulomety. Hra obsahuje těžkých 18 úrovní. Nechybí možnost upgradu zbraní a letadla. Výborná hra s výbornou hratelností.
Deep Freeze
Akční hry - 28x
Navyková skákačka kde jako santa claus ozbrojený pistůlkou, která nepřítele po pár střelách zmrazí až do veklé ledové koule ta se dá poslat na nepřítele a způsobit mnohem větší škody. Z každého zničeného soupeře se objeví bonus, který vám přičte nějaké body..