Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Epic War 4

Hrajete online hru Epic War 4

vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!

ovládání hry Epic War 4

Myš • 14.86 MB • 156x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Monument
Akční hry - 28x
Vskutku monumentální 3d střílečka v Unity. Vrhněte se do tmavého bludiště, v kterém na vás čeká celá řada monster a jiného nebezpečí. Po zuby ozbrojeni však máte určitou šanci přežít, pokud budete rychle a přesně střílet.
Siegius Arena
Akční hry - 27x
Staňte se mladým gladiátorem, který se chystá vstoupit do arény, aby si získal pro sebe válečné ostruhy a zničil všechny protivníky, které potká. Těšit se můžete hned na několik na sebe navazujících vln, kde musíte porazit všechny nepřátele. Málo jich opravdu nebude, takže se musíte otáčet a snažte se i získat si přízeň davu.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 30x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
CIty Siege 3: Jungle Siege
Akční hry - 38x
Oblíbená hra City Siege se dočkala již svého třetího pokračování, tentokrát s podtitulem Jungle Siege. Opět musíte likvidovat nebezpečné jedince a osvobozovat zajaté rukojmí. Na začátku úrovně vždy dostanete jasné instrukce, podle nichž se posléze musíte řídit. Zvolit můžete z několika zajímavých řešení.
Doodle Defender
Akční hry - 15x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).
The lost vikings
Akční hry - 275x
Možná si někteří z vás budete tuhle hru pamatovat jako skvělou DOSovou sázečku. Tohle je její flashová verze. Budete potřebovat logické přemýšlení, protože se skrz hru dostanete pouze pokud správně zkombinujete schopnosti všech vikingů.
Zombotron
Akční hry - 32x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
Decision 2
Akční hry - 29x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
Kung Fu Grandpa
Akční hry - 36x
A máme tady velice bojového dědečka, který chce přeprat všechy nepřátele, kteří po něm jdou. Je opravdu aktivní a rychle reaguje na veškeré bojové manévry od svých nepřátel. Tak se do toh odejte.
Axe Gang Rampage
Akční hry - 33x
Doslova sekerková mela vás čeká v této chytlavé minihře Axe Gang Rampage. V roli odvážlivce se sekerkou se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Ovládání je trochu neohrabané, ale dá se to zvládnout.
Tequila Zombies
Akční hry - 29x
Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.
Last Line Of Defense
Akční hry - 15x
Luxusní střílečka se zombíky. Díky záhadnému viru se svět plní mutanty. Dosud přežila pouze hrstka nešťastníků, kteří se musejí bránit hordám nepřátel. Jedním z nich jste i vy. Vyzbrojte se a koste vlny mutantů. Hra je poměrně těžká, skládá se z 25 vln nepřátel.
Zomboz 2
Akční hry - 17x
Vaším úkolem v této hře je vystřelit z vaší zbraně šíp a pokusit se ho vystřelit tak, aby přitažlivost těchto planet náboj přitáhla a vy tak sestřelili zombíky. Ve vyšších úrovních budou tito zombíci krytí.
Dead Frontier 3
Akční hry - 2x
Projděte městem, které je přeplněno zombíky a krvelačnými ptáky a zničte vše, co Vám přijde pod ruku. Chce to rychlý postřeh a dobrou mušku. Bez těchto dvou věcí v této hře neuspějete. Pusťte se do toho.
1 Star Ship
Akční hry - 33x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..