Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Epic War 4

Hrajete online hru Epic War 4

vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!

ovládání hry Epic War 4

Myš • 14.86 MB • 774x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Forgotten Dungeon
Akční hry - 13x
Máme tady velice podobnou hru hře diablo na počítač. Je tady témeř stejný uživatelský HUD. Budete zabíjet rytíře, sbírat věci a chodit do různých dungeonu. Tak se do toho dejte.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 1818x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.
International Karate
Akční hry - 13x
Klasická mlátička známá ze starších počítačů Amiga, to je legendární International Karate. Tato flashová verze je trochu obtížně hratelná, chce to trochu cviku. Svého bojovníka ovládáte šipkama, klávesou P je útok.
Madness Hydraulic
Akční hry - 83x
Klasická výtečná střílečka pro kluky. Postavte se hordě nepřátelských jednotek a vydejte se do bludiště, kde na vás čeká celkem 40 suprových úrovní. Po každé úrovni nezapomeňte směnit peníze za životy a vylepšení.
Battle Mech
Akční hry - 12x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Space Trap - vesmírná bitva
Akční hry - 13x
Váš kosmický koráb byl přepaden nepřátelskými válečnými loděmi. Sveďte s útočníky boj o život. Šipkama vpravo a vlevo otáčíte loď, mezerníkem střílíte. Dobře využívejte obranný štít.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 276x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 8x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
Dino Attack
Akční hry - 27x
Snažte se sestřelit veškeré dinosaury, kteří se snaží útočit na vaší vesnici. Pomozte tomuto hrdinovi ubránit tuto vesnici a zabijte všechny přicházející dinosaury. Nakupujte si nové zbraně, pokud na to budete mít peníze v této super hře.
Hambo 2: Hamtouchables
Akční hry - 6x
Druhé pokračování gangsterské hry Hambo si jako předobraz vybralo jeden nejmenovaný film. Stanete se jedním z nejlepších policistů ve městě a pokusíte se zastavit rejdy mafiánů. Celkově si můžete vyzkoušet více než tři desítky zajímavě zpracovaných úrovní. K dispozici máte zbraň, s níž se musíte trefit do nepřítele.
Metal Slug 3 Zombie Edition
Akční hry - 43x
Metal Slug je online hra, která má celou řadu dílů. Jedním z nejlepších je tento díl plný nemrtvých - Zombie edition. Čekají na vás vlny mozkolačných zombíků, které musíte všechny zničit. Je to skutečná řezničina.
Batman Defend Gotham
Akční hry - 510x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
Nude Hunter
Akční hry - 15x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Caribbean Admiral
Akční hry - 37x
Ve hře s názvem Caribbean Admiral se ocitnete v roli důstojníka, který se vydává na moře, aby zlikvidoval veškerou přítomnost pirátských lodí. Hra se odehrává v několika tazích. Nejprve dokončíte ten svůj a snažíte se během něho zlikvidovat některou nepřátelskou loď, aby už nemohla škodit v následujícím boji.
Mario Street Fight
Akční hry - 20x
Pokuste se zmlátit Mária. Vyberte si svého rváče a dejte se do boje. Můžete také hrát ve dvou. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré souboje v této hře. Snažte se je všechny pomlátit.