Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Monster High - Cool Ghoul Frankie Stein
sponzorované odkazy

Monster High - Cool Ghoul Frankie Stein

Hrajete online hru Monster High - Cool Ghoul Frankie Stein

Monster High panenky jsou velmi oblíbené. K jedné z nejlepších patří i hrdinka Frankie Stein. V této hře ji můžeš upravit podle své fantazie - od oblečení až po nejrůznější módní doplňky. Až tě hra hodně zabaví, tak určitě zkus i další naše super hry.

ovládání hry Monster High - Cool Ghoul Frankie Stein

myší, viz instrukce ve hře • 0.97 MB • 383x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Photo Model 32
Hry pro dívky - 29x
Krásná online hra pro dívky. Velmi dobře pochopitelná a dobře se ovládá. Pouze myší. Vše je na tobě a tvém vkusu. Udělej jí nejlepší make-up, jaký umíš a pak ji krásně obleč a nakonec zvlo doplňky a účes:)
Kitchen Decorate
Hry pro dívky - 11x
Přítel této rzomilé paní odjel na služební cestu a ona chce, aby až přijel se mu doma líbilo, rozhodla se tedy, že byt tedy konkrétně kuchyň upraví. Pomoz jí v tom, jak nejlépe umíš. Kuchyňská linka a všechny potřebnosti jsou zde. Dej se do toho!
New look Demi Lovato
Hry pro dívky - 27x
Hvězdička Demi Lovato chce překvapit své fanoušky novým stylem. Zkouší nejrůznější styly makeupu, ale nemůže vybrat ten správný. Pokusíte se to zařídit? Pomozte jí s návrhem nejlepšího bláznivého makeupu pro dnešní den.
Model Dressup 34
Hry pro dívky - 7x
Oblékni si tuto rozvernou dívku dle své nálady a vkusu. Krásná online hra pro dívky. Když nahlédneš do šatníku této slečny, zjistíš, že není zase tak obsáhly, za to velmi rozmanitý na styly. Dej se do toho a půl je hotovo!
Angelina Jolie
Hry pro dívky - 19x
Naličte Angelinu Jolie jako profesionální maskérka aby vypadala před kameramy krásně a sebevědomně. Pevně věřím že se vám to určite povede. Tak s chutí zapněte tuto hru a perfektně Angelinu Jolie naličte.
Fairy Tale Slacking
Hry pro dívky - 32x
Pěkná dívčí postřehovka, která obsahuje několik herních úkolů. Jedním z nich bude hledání rozdílů, dále zpívání na ptáčky, nebo třeba škádlení zlé baby Jagy při jezení perníčku z její chaloupky.
Fashion Style 30
Hry pro dívky - 25x
Potrpíš si na to, aby každý tvůj model byl dokonale sladěn a všechno bylo dokonalé? Chceš se klukům líbit. Nebo snad máš plný šatník, ale nevíš, jak kombinovat, aby si působila změněně? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 8 typů, jak se obléci:)
Snow White
Hry pro dívky - 369x
Je sněhurka a sedm trpaslíku tvá oblíbená česká pohádka? Pak je pro tebe tato online hra pro dívky tím pravým ořechovým. Tvým úkolem je pěkně uspořádat jednu scénu z této pohádky, dej se do toho! Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 31
Hry pro dívky - 17x
Tohle je rozomiloučká online hra pro dívky. Tohle je totiž kamarádka AMORA. AMORKA. Bohyně lásky. Dnes jde zase dávat dohromady páry a chce vypadat skvěle. Co se šatníku týče, není problém. Dej se do toho.
Fairy Dressup 37
Hry pro dívky - 19x
Tahle slečna si oblíbila obzvláště takový jakoby WESTERN, KOVBOJSKÝ STYL v módě, jak se sama za chvíli přesvědčíš, tak jí ale převelice sekne:) Tak se dej do toho a oblékni ji, jak nejlépe to ty sama svedeš:)
Lisa dress up
Hry pro dívky - 23x
Dokaž, že máš umělecký vkus a vyber malé Lise oblečení, které jí nejvíce padne. Ona se totiž chystá jít se projít ven a chce, aby se za ní každý otočil. Tak se toho neboj a zvol co nejstylovější kombinaci.
Fairy Dressup 2
Hry pro dívky - 16x
Krásná Fairy je známá svou výstředností a tím se snaží upoutat pozornost, jak jen to jde. Má v šatníku samé výrazné oblečení a krásné barevné i čarodějnické dopňky. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Dej se do toho!
Model Dressup 81
Hry pro dívky - 19x
Tahle slečna je opravdu cool, co se módy týká. To se hned pozná podle jejího skvělého šatníku. Tak ji krásně obleč, jak nejlépe umíš a potom jí doplň krásnými doplňky, jakými jsou kabelky, pásky či šperky.
Shopping Street
Hry pro dívky - 13x
Máte cit pro obchodování? Tak to se u této hry určitě pobavíte. Vašim úkolem je postavit obchody pro turisty, kteří procházejí Vašim městem. Musíte na nich vydělat co nejvíce peněz. Záleží jen na Vás, jak to dokážete.
Fairy Dressup 41
Hry pro dívky - 19x
Tak tahle slečinka není žádná květinka. Dává si záležet, aby co nejvíce nosila vojenské oblečení, maskáče, síťované oblečení apod. Jen se koukni do jejího šatníku! Teď je tvým úkolem vykouzlit ten nej model, má rande!