Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chicken House 2

Hrajete online hru Chicken House 2

Odstraňujte veškeré objekty a to tak, abyste zabili tyto kuřátka. Tak se do toho dejte a snažte se je zabít. Musíte logicky rozříznout třeba kládu a to tak, aby kousek spadl na toto kuřátko.

ovládání hry Chicken House 2

Myš • 3.91 MB • 204x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Ben 10 Tractor
Ostatní - 33x
Ben 10 se rozhodl, že si zkusí jízdu na traktoru. Bohužel se mu nechtělo jet po silnici, a tak to vzal přes louku a těžký terén. Pokuste se jet co nejrychleji a zároveň udržet traktor v rovnováze. Zvládnete všechny úrovně?
Mine Link
Ostatní - 19x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
Caravan Toss
Ostatní - 196x
Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
QWERTY Warriors - originální zásekovka
Ostatní - 34x
Superhra QWERTY Warriors má velmi originální námět. Na vašeho hrdinu se ze všech stran hrnou nepřátelé, u kterých je vždy anglické slovíčko. Pokud slovíčko správně napíšete a stisknete enter, tak se váš hrdina postará o jejich likvidaci. Vyzkoušejte tuto hru jako trénink psaní všemi deseti ;).
Havy Tow Truck 2
Ostatní - 51x
Pěkná gameska, ve které se stanete zaměstnancem odtahové služby. Jako první musíte nalézt cestu k vozidlu, které je nutno odtáhnout. Poté jej odtáhněte a cestou dodržujte dopravní předpisy, hlavně bacha na chodce.
Scary Sleepover
Ostatní - 54x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Rocket Man
Ostatní - 14x
Vystřelit raketu a zasáhněte svůj cíl, kterým je panáček v červeném tričku. Raketu vystřelíte, a potom ji tahem myši musíte navést do cíle. Nesmíte do ničeho narazit a musíte to stihnout do časového limitu.
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Beach Coffee
Ostatní - 11x
Staňte se na pár dnů krásnou servírku, která má za úkol obsluhovat své zákazníky na slunné pláži. Přijímejte objednávky, noste svým zákazníkům jídlo a pití a taky je nechte zaplatit. Vše ale musíte dělat rychle a přesně.
Origami
Ostatní - 263x
Origami je specificky japonské umění, kde se z ubrousků vytvářejí nejrůznější tvary, které vypadají famózně. Vezměte si na starost jednoho takové ptáka z origami a vydejte se s ním na nebezpečnou cestu. Dejte si pozor, aby se mu na cestě nic nestalo. Narazíte na nebezpečné předměty, stejně jako na bonusy.
Driving School GT
Ostatní - 42x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Alkie Kong 2
Ostatní - 18x
Alkie Kong je v podstatě o pouhém prostupování do dalších levelů. Máte objevit klíč, který otevírá bránu pro postup, a ne vždycky to bude tak jednoduché. Co myslíte, máte dostatečný důvtip na to, abyste vše prošli?
The Fog Fall 4
Ostatní - 30x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
Rock Out
Ostatní - 17x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Swingers
Ostatní - 17x
Snažte se sbírat mince a to tak, že se přitáhnete a zhoupnete. Dávejte si pozor na to, abyste nenarazili do nějaké věci, protože takhle hrdinu zraníte. Tak se do toho pusťte a najděte způsob, jak všechny mince sesbírat.