Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Box10 ATV 5
sponzorované odkazy

Box10 ATV 5

Hrajete online hru Box10 ATV 5

Jeďte přes tento sněžný terén s vaší čtyřkolkou. Pokuste se dojet do cíle za co nejlepší čas. Nevybourejte se. Nepřetočte se. A dojeďte bez poškození do cíle. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Box10 ATV 5

Klávesnice • 2.5 MB • 64x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Tak - The Great Juju Challenge
Závodní hry - 19x
Utkejte se s protivníky v závodní hře Juju Challenge. Vyberte si své vozidlo, vylepšete jednu vlastnost a hurá na start. Hra se ovládá šipkama, udržet vozidlo na trati není zrovna lehké.
hra v Unity3D
Mud Fire
Závodní hry - 27x
Excelentní závodní 3d online hra, ve které budete řídit silný, ale docela vratký automobil s náhonem na všechna čtyři kola. Šlápněte na plyn a vydejte se na trať, dorazíte do cíle jako první?
Ice Run
Závodní hry - 38x
Zahrajte si v této hře závody s tučňáky na snowboardu. Sbírejte hvězdičky. Pokud budete mít modré hvězdičky, tak ty můžete vystřelit a zpomalit vašeho soupeře. Určitě vám tohle pomůže k lepšímu umístění.
Bumper Cars
Závodní hry - 58x
Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.
Sulky Riders
Závodní hry - 24x
Zahrajte si tuto příjemnou dostihovou online hru. Na začátku vyberte vhodného koně a žokeje, pak už nic nebrání v tom, abyste se podívali na závodní trať. Vše závisí na vašem umu, jak rychle budete mačkat směrové klávesy (doprava, doleva).
Atom Heart
Závodní hry - 40x
Zajímavá závodní gamesa s motorkama a velkým množstvím různých překážek, které čekají až je úspěšně zdoláte. V každé úrovni však nestačí rychle projet trať, musíte plnit i různé úkoly - např. zničit zombíky.
hra v Unity3D
Street Luge
Závodní hry - 18x
Další parádní online hra v Unity3D. Projeďte se na vozítku, které je pekelně rychlé a není snadné jej ovládat. Staňte se profesionálem v jízdě na silničních sáňkách,
Ben 10 BMX
Závodní hry - 38x
Staňte se šampionem v BMX závodech společně s oblíbeným hrdinou Benem 10. Vydejte se na trať a utkejte se v boji s Kevinem. Vaším úkolem je samozřejmě dojet na prvním místě.
hra v Unity3D
Lose the Heat 3
Závodní hry - 10x
Bezvadná závodní pařba v unity3D. Policie je vám opět za zády a nebude lehké se jich zbavit. Jeďte skrz město, vyhýbejte se překážkám a sabotujte policejní auta. Hodně zdařilá gamesa pro milovníky rychlé jízdy a adrenalinu.
Ace Driver
Závodní hry - 0x
Zajezděte si v pěkných autíčkách díky této závodní minihře. Důležité je dojet včas do každého checkpointu. Cestou se vyhýbejte překážkám, které vás zbytečně zbrzdí. Naopak sbírejte bonusy. Hra Ace Driver se ovládá šipkama.
Wheelie Car
Závodní hry - 21x
Vyberte si auto, které odpovídá vaši představě, usedněte za volant a připravte se na nepřekonatelný závod. Pokuste se celou závodní trať projet ve svém autě pouze na zadních kolech. Dokážete to?
FMX Team
Závodní hry - 11x
Užijte si nepřekonatelných 15 levelů freestylového motocrossu v této online hře. Váš tým se skládá ze tří motorkářů. Pokuste se předvádět naučené triky a při tom se pokusit naučit i nové, které vám přinesou více bodů.
Freeway Fury 3
Závodní hry - 11x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
Gone To The Dogs
Závodní hry - 80x
Pěkná dostihová online hra, ve které se stanete majitelem závodního psa. Po celou hru budete muset dávat pozor na stav vašeho konta, protože tento běžecký sport je docela náročný. Ze začátku doporučujeme trénovat nejlevnějšího psího závodníka.
hra v Unity3D
CARMYARD
Závodní hry - 26x
Vyberte si auto a projeďte se v poměrně rozlehlém světě, který byl vytvořen v enginu Unity. Můžete předvést celou řadu pěkných kousků a triků. Máte dostatečný skill na efektní skoky mezi budovami?