Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Box10 ATV 5
sponzorované odkazy

Box10 ATV 5

Hrajete online hru Box10 ATV 5

Jeďte přes tento sněžný terén s vaší čtyřkolkou. Pokuste se dojet do cíle za co nejlepší čas. Nevybourejte se. Nepřetočte se. A dojeďte bez poškození do cíle. Tak se do toho dejte.

ovládání hry Box10 ATV 5

Klávesnice • 2.5 MB • 50x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Ambulance Truck Driver
Závodní hry - 41x
Řídit sanitku není zrovna nic lehkého. Musíte jet rychle, ale zároveň dávat velký pozor. Vžijte se do role řidiče a snažte se dovézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Přes náročný terén to bude samozřejmě náročné.
Gone To The Dogs
Závodní hry - 61x
Pěkná dostihová online hra, ve které se stanete majitelem závodního psa. Po celou hru budete muset dávat pozor na stav vašeho konta, protože tento běžecký sport je docela náročný. Ze začátku doporučujeme trénovat nejlevnějšího psího závodníka.
Crazy Skates
Závodní hry - 18x
Je čas nasadit si brusle a vyrazit s popularni rodinkou Flinstoneových na zmrzlou plochu.Budete bruslit mezi různými překážkami jako jsou například jámy v ledu nebo kameny.Nesmí vám dojít energie a také můžete zrychlit tím, že seberete raketu.
Army Rider
Závodní hry - 16x
V této skvělé hře se posadíte na motorku a vaším náročným úkolem bude projet přes zaminované pole. K tomu se přidá poměrně náročný terén, takže projet celou úroveň nebude vůbec jednoduché. Předveďte i nějaké slušné triky.
3D Motorbika Racing
Závodní hry - 1x
Zkuste změřit své síly v závodě velmi rychlých motorek. Na výběr máte 6 různých tratí, dvě motorky a možnost vytvořit si jezde. Hra se ovládá šipkama.
Freeway Fury 3
Závodní hry - 11x
Masivní gamesa, ve které můžete ventilovat váš nahromaděný hněv. V roli neohroženého panáčka budete skákat z auta na auto a sbírat body. Docela makačka na odhad, kdy skočit, ale pokud máte dobrý postřeh, tak to pro vás bude hračka.
Hummer Rally Championship
Závodní hry - 7x
Bezvadná závodní hra ve stylu rallye. Vašim úkolem v této hře je ujet svým soupeřúm a pořádně jim při tom dát zabrat. Dokážete nad svými soupeři zvítězit? Dávejte si pozor na překážky, které na Vás čekají.
hra v Unity3D
Offroader v4
Závodní hry - 26x
Projeďte se ulicemi města na jednom masivním offroadu. Tahle závoďácká online hra je vytvořena v moderní technologii Unity3D, která umožňuje skvělou 3D grafiku a fyzikální možnosti.
Turbo Spirit - závody motorek
Závodní hry - 15x
Staňte se králem silnic v této závodní hře s názvem Turbo Spirit. V každé trati musíte v časovém limitu projet 5 checkpointy. Snažte se samozřejmě dojet do cíle jako první. Hra Turbo Spirit se ovládá myší - plyn přidáváte levým tlačítkem.
Boxster Racing
Závodní hry - 20x
Suprová závodní super hra s naprosto úžasnou grafikou. Musíte zdolat čtyři úrovně, abyste prokázali své geniální ridičské schopnosti. Jeďte co nejrychleji a projíždějte mazácky smykem všechny zatáčky.
Ho-Pin Tung Racer
Závodní hry - 19x
Tato velice propracovaná je závodní hra, ve které se stanete řidičem formule.Během jízdy budete muset předjíždět soupeře.Tato hra disponuje také velkou škálou map a různých šampionátů.Také se podíváte do více zemí světa.
hra v Unity3D
WINTER MOTO
Závodní hry - 38x
Docela jednoduchá závodní 3D hra, ve které se pouze projedete na motorce. To celé v pěkné zimní atmosféře. Hra sice nenabízí mnoho featurek, ale alespoň má celkem pěknou grafiku a hratelnost.
Bumper Cars
Závodní hry - 42x
Zajezděte si na autodromu a ukažte všem, jaké máte řidičské schopnosti. Na začátku této hry si vyberte autíčko, ve kterém chcete jezdit. Nastupte na hrací plochu a narážejte do protivníků, jak jen to bude nejvíce možné. Musíte si dávat velký pozor, aby Vám to protivníci neoplatili. Sbírejte různé bonusy a vyřaďte ze hry všechny protivníky.
Solid Rider 2
Závodní hry - 23x
Luxusní závodní superhra, ve které se budete snažit na motorce projet trať plnou nejzáludnějších překážek. Nemusíme zmiňovat, že do cíle musíte dojet co nejrychleji a bez sebemenší nehody.
Bike Champ 2
Závodní hry - 28x
Luxusní herní záležitost v podobě šíleného jezdce na velmi rychlé motorce. Podaří se vám dostat až do cíle přes celou řadu překážek a v co nejlepším čase? Hra nabízí neuvěřitelných 40 úrovní, takže se zabavíte opravdu na dlouhý čas.