Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Werewolf Vampire War
sponzorované odkazy

Werewolf Vampire War

Hrajete online hru Werewolf Vampire War

Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.

ovládání hry Werewolf Vampire War

Klávesnice • 5 MB • 48x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Epic Time Pirates
Akční hry - 67x
V této velmi pěkné online hře budete vést partu pirátů, kteří cestují v čase. Postupně se prostřílejte přes 20 náročných levelů a dokažte, že jste hráči akčních her s opravdu vysokým skillem.
Stalingrad
Akční hry - 32x
Bitva u Stalingradu, spojená s jeho dobýváním je jedna z největších. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Sift Heads 5
Akční hry - 21x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 35x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
Flash Element 2
Akční hry - 3x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Penguinz
Akční hry - 34x
V této hře hrajete za tučňáka, který má za úkol postřílet všechny další tučňáky, kteří se na něj ženou ze všech stran. Hra je velmi dobře zpracovaná a velmi dynamická. Zničte je všechny, dostaňte se do dalšího kola a vylepšujte si své zbraně.
Rise of the Marshals
Akční hry - 27x
Neskutečně skvělá hra s RPG prvky. Tato super hra má skvělou hratelnost a také příběh. Tak se do toho dejte a pobijte všechny nepřátelské jednotky, které se v této hře stále objevují. Nenechte se zabít.
St. Pattack
Akční hry - 52x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
Police Sniper 2 - prima snajpr hra
Akční hry - 31x
Sniper hry jsou oblíbené především mezi chlapci. Každý asi v mládí toužil stát se policistou nebo vojenským ostřelovačem. V této superhře si to můžete vyzkoušet virtuálně. Vykonejte misi, která spočívá ve zničení všech teroristů.
FWG Knight 2
Akční hry - 33x
Temné síly se rozhodly zaútočit na království! To nesmíte připustit. Nenechte nepřátele vítězit a vydejte se jim vstříc se zbraní v ruce. Vezměte si na starost obrněného rytíře, který se postupem času se získanými zkušenostmi dokáže zlepšovat, aby na kvalitní nepřátele vůbec stačil. Zlepšují se i zbraně.
Blitz Blaster
Akční hry - 34x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.
Doom - klasická akční řežba
Akční hry - 17x
Utkejte se s krvelačnými příšerami v této online hře, která je na motivy legendární akční hry Doom. Cílem je vymanit se z útoku příšer a co nejvíce jich sejmout.
Indestructotank
Akční hry - 20x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".
Straw Hat Samurai
Akční hry - 3x
Vydejte se na cestu za poznáním samurajské bojové techniky. Se svým hlavním hrdinou budete v této hře procházet mnoha levely, ve kterých budete bojovat za pomoci meče a luku se svými silnými nepřáteli.
Color Tanks
Akční hry - 43x
Výtečná hra pro milovníky her s tanky. Color Tanks vás vžene do bitevní vřavy, kde proti sobě stojí tanky. Vyberte si svůj obrněný vůz a vystřelujte po protivníkovi barevné střely. Čeká na vás celkem 27 náročných levelů. K tomu 6 extra těžkých bossů a celá řada upgradů.