Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Army Combat
sponzorované odkazy

Army Combat

Hrajete online hru Army Combat

Jste voják, který musí vyhrát tento zběsilý závod. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co bude ve vaších silách, abyste ho vyhráli. Máte tady celkem čtyři armádní džípy, které jsou pro vás připravené.

ovládání hry Army Combat

Klávesnice • 3.84 MB • 49x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Slot Car Grand Prix
Závodní hry - 29x
Akční závodní hra Slot Car Grand Prix vás zavede na žhavou dráhu plnou nabušených závodníků. Vyberte si své auto, vjeďte na závodní dráhu a sešrotujte pár pneumatik. Je to prima hra.
SandStorm - super závodní hra
Závodní hry - 2x
Vychutnejte si závody v rychlém autě, které se budou odehrávat na poušti. Budete vždy závodit proti pěti soupeřům. Když se umístíte do prvních třech pozic, získáte finanční odměnu, za kterou si své auto můžete vylepšit.
hra v Unity3D
Tank Derby
Závodní hry - 28x
Prozatím betaverze přpravované hry v unity3D. Budete ovládat obrněnou bugynu, se kterou se volně projedete po tratích. V perfektní 3d grafice si můžete užít příjemnou projížďku. Hra ždíme z Unity3D maximální výkon.
Prison Bus Driver
Závodní hry - 46x
Jste zaměstnaní jako řidič autobusu, který převáží odsouzené vězně. Vaším úkolem bude dovézt vězně v bezpečí na policejní stanici.  Nebojte se jet trochu agresivnější jízdou, vězňům je to jedno.
MoBike
Závodní hry - 9x
Hra, s velmi netradičním ovládáním. Máte svou motorku, a jediné, co řídíte je rychlost. Podle toho se motorkář staví na zadní, nebo zpomaluje. Překonáváte různé skokánky a překážky, obtížnost je vysoká.
Winter Death Race
Závodní hry - 26x
Jste připraveni na 25 úrovní v této hře? Máme tady zimní závodní hru, tak se pokuste držet neustále v chladu a vyhýbejte se svým soupeřům aby vás nezničili. Tak se do toho dejte a vyhrajte tento závod.
hra v Unity3D
Car Drive AT
Závodní hry - 17x
Výborná online hra, ve které se stanete řidičem parádního vozu. Vaším úkolem bude projet trať plnou překážek co nejrychleji a bez sebemenší chyby. Podaří se vám dojet bez poražení jediné překážky?
Tractor Mania
Závodní hry - 40x
Skvělá traktorová online hra, ve které budete převážet náklad až do místa určení. Cestou však bude nutné překonat celou řadu překážek. Dokážete si poradit s těžkým terénem a nebourat?
Hell Cops
Závodní hry - 16x
V této bezvadné hře usedáte za volant policejního auta. Vašim úkolem je dojet až do cíle a dostat se tak do dalšího kola. Po cestě přejíždějte různá auta a dokonce i chodce. Nic Vás nesmí zastavit ve Vašem úkolu.
Formula Racer
Závodní hry - 19x
Zkuste luxusní závodní gamesku, která vás vrhne na rozpálené tratě, které budete brázdit silnou formulí. Snažte se dojet do cíle bez újmy a hlavně na prvním místě. K rychlejší jízdě můžete využít turbo.
Thunder Cars
Závodní hry - 65x
Výtečná závodní online hra pro všechny milovníky okruhových závodů. Ve hře nechybí notná dávka adrenalinu a zábavy. Zvládnete vytočit všechny zatáčky a dojet do cíle jako první? V depu pak můžete auto vylepšit.
Twisted Racers
Závodní hry - 43x
Suprová závodní online hra pro všechny příznivce rychlých onlajnovek plných adrenalinu. Podaří se vám vyhrát závody na okruhu a tím otevřít další tratě? Hra je opravdu návyková a nedivili bysme se, pokud by vás zabavila na dlouhé hodiny.
Jet Boat Racing
Závodní hry - 8x
Vyberte si ten nejlepší motorový člun, projděte tréninkovými jízdami, které vám ukážou, jak na tom jste. Potom už jen zbývá pustit se do porážení jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak celé závody.
Ninja Turtle Bike - želvy ninja na motorce
Závodní hry - 2x
Želví ninjové jsou zpět, ovšem tentokrát na velmi rychlé a obratné motorce. Řiďte motorku přes překážky a dobře se zabavte.
Monster Truck Jungle Challenge
Závodní hry - 41x
Pěkná klučičí online hra, ve které budete překonávat náročný terén plný překážek. Nejen že budete ovládat silné auto, ale k pomoci vám bude i dělo, kterým si můžete prostřílet cestu.