Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Army Combat
sponzorované odkazy

Army Combat

Hrajete online hru Army Combat

Jste voják, který musí vyhrát tento zběsilý závod. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co bude ve vaších silách, abyste ho vyhráli. Máte tady celkem čtyři armádní džípy, které jsou pro vás připravené.

ovládání hry Army Combat

Klávesnice • 3.84 MB • 1322x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
hra v Unity3D
Thunder Cross Racing
Závodní hry - 67x
Zbrusu nová 3D závodní online hra. Hra překypuje super grafikou a má vše, co byste od takové gamesky očekávali. Na výběr je dostatek aut a nechybí ani spousta tratí, samozřejmostí je turbo rychlost. Tu ovládáte mezerníkem a pro doplnění dusíku musíte sbírat modré kanystry.
Solid Rider 2
Závodní hry - 29x
Luxusní závodní superhra, ve které se budete snažit na motorce projet trať plnou nejzáludnějších překážek. Nemusíme zmiňovat, že do cíle musíte dojet co nejrychleji a bez sebemenší nehody.
Army Rider
Závodní hry - 47x
V této skvělé hře se posadíte na motorku a vaším náročným úkolem bude projet přes zaminované pole. K tomu se přidá poměrně náročný terén, takže projet celou úroveň nebude vůbec jednoduché. Předveďte i nějaké slušné triky.
hra v Unity3D
Madagascar 3: Race Across Europe
Závodní hry - 42x
Závodní online hra s luxusní grafikou díky technologii Unity3D. Jak už samotný název hry napovídá, půjde o závody s hrdiny filmu Madagaskar 3. Takže si vyberte autíčko a vydejte se na trať. Dokážete porazit všechny protivníky?
English Bus Racing
Závodní hry - 52x
Pěkná závodní online hra, ve které se stanete řidičem zběsilého anglického autobusu. Ničeho se nebojte, šlápněte zprudka na plyn a snažte se dorazit do cíle jako první. Hra má pěkně udělanou 3D flashovou grafiku.
Space Escape
Závodní hry - 31x
V této hře pojedete závody ve vesmíru. Snažte se jesamozřejmě vyhrávat. Budete ovládat žluté auto, které je velmi silné. Ovládání v této hře je na průměrné úrovní. Tak se do toho dejte.
Extreme Trucks I
Závodní hry - 42x
Vyzkoušejte si jízdu v monster trucku právě v této hře. Čeká vás překonávání různých překážek, ať už nastražených a nebo přírodou vytvořených. Také jsou na vás přichystané nečekané situace, které musíte co nejrychleji vyřešit.
Illegal Drag Racing
Závodní hry - 38x
Vydejte se na závodní silnici s velmi rychlými auty. Tentokrát půjde o nelegální závody, ve kterých budete soupeřit o tučný balík. Za vydělané peníze si vylepšíte auto a budete porážet dosud lepší soupeře.
Freeway Fury 2
Závodní hry - 28x
První díl Freeway Fury se nesl v zajímavém duchu a ani druhé pokračování se příliš neliší. Opět se potřebujete dostat do cíle a cestou můžete přeskakovat z jednoho auta do druhého, přičemž se nebojte do okolních vozidel narážet, protože za to získáváte potřebné body. Musíte si poradit v časovém limitu.
hra v Unity3D
Lose the Heat 3
Závodní hry - 30x
Bezvadná závodní pařba v unity3D. Policie je vám opět za zády a nebude lehké se jich zbavit. Jeďte skrz město, vyhýbejte se překážkám a sabotujte policejní auta. Hodně zdařilá gamesa pro milovníky rychlé jízdy a adrenalinu.
Phineas and Ferb
Závodní hry - 41x
V této zábavné a chytlavé závodní super hře si můžete vytvořit vlastní autíčko. To složíte z několika různých náhradních dílů. Jakmile máte závoďáka hotového, vydejte se na závody. Hra je graficky suprová, skvělá zábava.
Trials
Závodní hry - 18x
Tato s sportovní hra je pro ty, kteří mají rádi zdolávání překážek.Cílem hry je dostat se z bodu A do bodu B.V průběhu hry budete muset zdolávat na motorce různé překážky.Tato hra určitě potěší svou zpracovaností a plynulostí.
hra v Unity3D
LEGO: Legends of Chima Speedorz
Závodní hry - 51x
Zapojte se se do boje o Královský pohár v super Lego závodech. Novými protivníky na závodní trati budou Lagravis, Král lvů, král Crominus a náčelník kmene Croc. Tak vzhůru do závodu. Hraj e v Unity3D.
Super Bike X
Závodní hry - 5x
Tahle takřka dokonalá závodní hra ve které se jako osamělý motorkář ocitnete v jungli a budete se snažit přejíždět různé zbourané mosty, pilíře, a mnoho dalších překážek.Hra je velice rychlá a impulzivní.Velkým plusem této hry je reálné okolí.
Urban Moto Trial
Závodní hry - 52x
Tato hra dokonale prověří váš postřeh a schopnost udržet rovnováhu na motorce, s kterou budete zdolávat náročný terén a překážky. Dokážete dojet až na samotný konec tratě? Nebude to vůbec jednoduché, ale rozhodně to bude zábavné.