Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Army Combat
sponzorované odkazy

Army Combat

Hrajete online hru Army Combat

Jste voják, který musí vyhrát tento zběsilý závod. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co bude ve vaších silách, abyste ho vyhráli. Máte tady celkem čtyři armádní džípy, které jsou pro vás připravené.

ovládání hry Army Combat

Klávesnice • 3.84 MB • 394x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
LAX Shuttle Bus
Závodní hry - 53x
Zhostěte se role řidiče letištního autobusu a dopravte pasažéry co nejrychleji k letadlu. Hra dokonale ověří váš postřeh, silné nervy a schopnost dobrého odhadu. Myslíte, že byste se jako řidič autobusu uživili?
Doraemon Stree Race
Závodní hry - 25x
Pěkná závodní online hra, ve které budete soupeřit s dalšími závodníky, kteří jsou vskutku šikovní. K jejich poražení budete v každém případě potřebovat zrychlovač v podobě nitra. Takže rychle na trať a jedeme.
Road Wolves
Závodní hry - 33x
Na začátku hry dostanete k dispozici stařičký trabant, se kterým musíte vyhrávat závody a postupně si můžete dovolit kupovat nové vozy. Za kvalitně odvedenou práci během závodů obdržíte finance určené k vylepšování. Rozhodně se nejedná o špatnou závodní hru, takže pokud máte v oblibě rychlou jízdu, nenechte se dlouze pobízet a Road Wolves rozhodně zkuste.
hra v Unity3D
Lamborghini Hurricane
Závodní hry - 29x
Luxusní závodní záležitost vytvořena v technologii Unity3D. Vydejte se na závodní dráhu a osedlejte rychlý vůz Lamborghini. Nezapomeňte, že ke spuštění hry je nutný plugin Unity3D.
Rocky Rider
Závodní hry - 3x
Překonávejte náročný terén a sbírejte všechna písmena a hvězdy, které se Vám po cestě naskytnou. Během své zběsilé jízdy narazíte na řadu překážek. Využívejte proto vhodně bonusové prvky, jakým je například raketový pohon, který vás dostane do vzduchu co nevidět.
hra v Unity3D
Madagascar 3: Race Across Europe
Závodní hry - 28x
Závodní online hra s luxusní grafikou díky technologii Unity3D. Jak už samotný název hry napovídá, půjde o závody s hrdiny filmu Madagaskar 3. Takže si vyberte autíčko a vydejte se na trať. Dokážete porazit všechny protivníky?
Hummer Rally Championship
Závodní hry - 8x
Bezvadná závodní hra ve stylu rallye. Vašim úkolem v této hře je ujet svým soupeřúm a pořádně jim při tom dát zabrat. Dokážete nad svými soupeři zvítězit? Dávejte si pozor na překážky, které na Vás čekají.
hra v Unity3D
Diablo Valley Rally
Závodní hry - 285x
Vydejte se do Údolí smrti a zúčastněte se náročného závodu. Dobře promyslete taktitu a snažte se dojet do cíle jako vítěz. Nebude to snadné, protože budete závodit s reálnými hráči z celého světa. Dokončením tratí se vám odemknou další auta.
Heavy Metal Rider
Závodní hry - 13x
V této závodní hře se jako motorkářka budete snažit dostat z bodu A do bodu B.Na této cestě vám ovšem jedoucí automobily nebo olejové skvrny mnohdy znepříjemní hru.Ovšem také můžete nabrat Nitro a plusové body.
Drift Runners 2
Závodní hry - 52x
Druhý díl parádní závodní herní pecky. Čeká na vás mnoho různých závodů odehrávajících se na tratích celého světa. Vyberte si svůj vůz, po každém závodu ho vylepšujte a samozřejmě nezapomeňte vyhrávat závody.
Speed Master
Závodní hry - 36x
Dominejte na silnici v Speed Master – vrcholné závodní výzvě pro vášnivé řidiče! Speed Master není jen další hra s auty; je to vaše vstupenka na cestu plnou adrenalinu na nekonečné trati. Představte si to: dunění motorů, vzrušení z rychlosti a silnice, která se táhne až za obzor. Nejste jen za volantem; jste v soutěži. Sbírejte peníze, vyhýbejte se překážkám a prořezávejte se skrze soupeře, abyste vylepšili své vozidlo. Každý zásah vám přidává body, které vás přibližují k ultimátnímu vylepšení. Je to rychlé, zběsilé a nesmírně návykové. Vaším úkolem? Předehnat, přelstít a přežít vaše soupeře v honbě za slávou na trati plné rychlosti. Připoutejte se a připravte se k tomu, abyste probudili Speed Mastera ve vás!
hra v Unity3D
3D Racing Turbo 2015
Závodní hry - 46x
Vyzkoušejte si závody na okruzích a poražte všechny své soupeře a hlavně se utkejte s neúprosným časem. Pokud se nebojíte výzev, tak se vrhněte na trať, ukořistěte první místo a odemkněte další auta a tratě.
SPORTSBIKE CHALLENGE
Závodní hry - 54x
Zahrajte si tuto skvělou motorkářskou super hru, ve které osedláte vskutku rychlý superbike. Zazávoděte si skrz město, přes poušť nebo třeba přes horské cestičky. V každém závodě se snažte porazit 8 soupeřů.
4 Wheel Madness
Závodní hry - 32x
Nechť začne šílenství na čtyřech kolech! Sedněte za volat obrovského Monster Trucku a rozlisujte pár plechových karoserií. Máte možnost ukázat v demoliční aréně, jak moc ovládáte svoje umění.
Insurance Hunter
Závodní hry - 1x
V této závodní hře máte za úkol vyčistit silnici od neukázněných řidičů. Auto řídíte šipkama, mezerníkem pak aktivujete zbraň (v každém kole jinou). Dejte pozor na olejové skvrny a kaluže. V každém kole máte určeného soupeře, kterého musíte zničit. Proto se pečlivě vyhýbejte ostatním autům.