Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

City Siege Sniper

Hrajete online hru City Siege Sniper

Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.

ovládání hry City Siege Sniper

Klávesnice a myš • 4.93 MB • 1266x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Fallout Racer
Akční hry - 2x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Ragdoll Invaders - zachraňte Zemi
Akční hry - 1x
Ragdoll Invaders je minihra s trochu netradičním pojetím ovládání. Vaším úkolem je zachránit naši planetu před invazí mimozemských lodí. Problém je, že se váš pohyb je podobný spíše hadrovému panákovi ;). Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem. Z počátku vám bude trvat než si zvyknete na jemné ovládání, ale pak budete lodě kosit jednu za druhou.
Shooting the Fly
Akční hry - 3x
Jednoduchá online hra, ve které budete střílet po mouchách. Sestřelte všechny útočící mouchy jak nejrychleji to jen bude možné. Na vše máte poměrně málo času, takže budete potřebovat skutečné rychlé reakce.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 1x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Hobo
Akční hry - 1x
Staňte se hlavní postavou této hry, která je povalečem, opilcem a sprosťákem. Čeká vás putování po městě a mlácení obyvatel. Maté také své tajné zbraně jako například prdy, plivance, zvratky nebo výkaly.
Battle Gear 3
Akční hry - 1x
Ubraňte se nepřátelům v této super hře. Dávejte si pozor, aby vám nezničili základnu. Tak se do toho dejte a vytvářejte stále nové vojáky. Nesmí se vám stát, abyste neměli žádnou armádu, která by vaši základnu ochránila.
Headless Zombie
Akční hry - 21x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.
hra v Unity3D
Ghost Team Shooter
Akční hry - 10x
Jste dostatečně odvážní, abyste se pustili do této akční superhry? Máte-li rádi střílečky z pohledu hráče (FPS) a navíc v 3d grafice díky enginu Unity, tak je to hra právě pro vás. Chopte se zbraně a likvidujte nepřátele.
Brain Buffet
Akční hry - 1x
Hrajete za zombíka, který bude jíst veškeré mozky od lidí, kteří půjdou naproti němu. Vaším úkolem je tyto mozky sníst. Později si tak můžete vylepšovat svého zombíka a to jak zdraví, tak i útok.
B29 Assault - letecká střílečka
Akční hry - 3x
V arkádové střílečce B29 Assault je vaším úkolem zneškodnit teroristická semeniště na celém světě. Přicházíte z nevlídné budoucnosti, na pomoc máte vylepšený bombardér B29. Ovládání hry se dá nastavit, nicméně otřesná hudba vypnout zřejmě nejde.
Karate Challenge
Akční hry - 4x
V této hře bude Vašim úkolem pomoct Bugs Bunnymu porazit všechny své soupeře a stanout na stupni vítězů v karate turnaji. Kombinací pohybů a základních úderů lze docílit speciálních útoků. Dejte se do boje.
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 2x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Sift Heads 5
Akční hry - 3x
Páté pokračování skvělé hry. Tentokrát se dostanete do Vinniho rodného městečka. V tomto městě budete muset plnit mnoho úkolů. Budete potřebovat rychlost, přesnost a vhodnou pozici pro střelbu. Dávejte si pozor, aby jste nezemřeli dříve než ostatní.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 3x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Ant City
Akční hry - 5x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.