Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

City Siege Sniper

Hrajete online hru City Siege Sniper

Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.

ovládání hry City Siege Sniper

Klávesnice a myš • 4.93 MB • 1126x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 1x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
Ben 10 Vs Aliens Force
Akční hry - 1x
Vaším úkolem v této hře s Benem je ten, že budete muset zničit veškeré mimozemšťany, kteří v této hře jsou. Tak se do toho dejte a ukažte, jak je dokážete zničit.
Asgard Story
Akční hry - 3x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Penguinz
Akční hry - 4x
V této hře hrajete za tučňáka, který má za úkol postřílet všechny další tučňáky, kteří se na něj ženou ze všech stran. Hra je velmi dobře zpracovaná a velmi dynamická. Zničte je všechny, dostaňte se do dalšího kola a vylepšujte si své zbraně.
Polar Rescute
Akční hry - 1x
V této hře je Vašim úkolem dobít jižní pól. Hrajete za tučňáčka, který musí splnit tento nelehký úkol. Ve hře je na Vás nachystáno mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 2x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Ooni Battle 2
Akční hry - 2x
Je čas na další válku mezi těmito dvěmi tábory. V této strategické hře budete muset vybrat ten správný útok na svého nepřítele a zaútočit na něho. Tak se do toho dejte a sbírejte také nějaké mince, abyste si pak mohli vše vylepšit.
Chrome Wars
Akční hry - 2x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
hra v Unity3D
Broforce
Akční hry - 11x
Staňte se vůdcem jednotky elitních žoldáků, kteří musí projít nebezpečnou džunglí a porazit teroristy. Zachraňte rukojmí, odemkněte lepší zbraně a získejte co nejvíce bodů. Hra je v Unity3D.
Zombie Outbreak 2
Akční hry - 1x
Pokuste se utéci z města, které je zasaženo vlnou mozkuchtivých zombíků. Najděte zbraně, upgrady a zabíjejte zombies po tisících. Čeká na vás 10 levelů a 3 bonusové úrovně.
hra v Unity3D
Megabyte Punch
Akční hry - 2x
Dobrodružná bojovka prosycená elektřinou a inteligentními bojovými roboty. Vytvořte si svého bojovníka z nejrůznějších dílů, které mají různé vlastnosti. Dobrým nakombinováním můžete vytvořit opravdu silného hráče, který nebude mít soupeře. Hra je v Unity3D a hraje se skvěle.
Metro 2033 Random Battles
Akční hry - 64x
Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.
Johnny Upgrade
Akční hry - 1666x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Energy Apocalypse
Akční hry - 2x
V této hře se nacházíte na vesmírné základně, kterou musíte udržovat v chodu za pomocí energie, se kterou nesmíte plýtvat. Do toho vás začnou ještě nápad vesmírné příšery, které musíte ničit za pomocí obranných věží.
Hungry are the Dead - boj se zombíky
Akční hry - 2x
Zombie, čili nemrtví, sice nevypadají zrovna dvakrát zdravě, nicméně jsou neustále hladoví. A tentokrát dostali chuť na vás. Pokud nechcete skončit na jejich talíři, musíte s nimi bojovat. Na pomoc máte přesnou pušku, hromadu nábojů, granáty a časem i různé zátarasy a překážky. Miřte přesně, jinak vás zombívi v této superhře dostanou.