Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

City Siege Sniper

Hrajete online hru City Siege Sniper

Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.

ovládání hry City Siege Sniper

Klávesnice a myš • 4.93 MB • 382x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Gunrun
Akční hry - 2x
Gunrun je další z řady akčních her, která nepotřebuje složitý příběh a vysvětlování o co jde. Vaším úkolem je prostřílet se co nejdále. Cestou na vás samozřejmě čekají bonusy, ale hlavně spousta nepřátel. Hra se ovládá myší, skákání je mezerníkem.
Endless War 5
Akční hry - 4x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
Doomrunner
Akční hry - 2x
Vážně originálně zpracovaná vesmírná střílečka, ve které se svou vesmírnou lodí zlikvidujete nespočet protivníků. Máte k dispozici dokonce 4 typy střeliva, které ale postupně dochází, tak si moudře rozvrhněte použití.
hra v Unity3D
Ninja Slash
Akční hry - 2x
Zběsilá akční online hra v Unity3D plná krvelačných ninjů a zombíků. V roli neohroženého ninji se vydáte na boj proti nemrtvým zrůdám. Chopte se své katany a začněte si prosekávat cestu k cíli.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 8x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Mutant Fighting Cup
Akční hry - 1x
Mutanti se vydávají do boje! Vytvořte si vlastního vražedného mutanta a vyrazte bojovat s nepřátelskými mutanty. Potřebujete vyhrávat spoustu zápasů, abyste se mohli zlepšovat a dokazovat, že na to opravdu máte. Díky genetickým mutacím dokážete porážet postupem času i mnohem silnější protivníky, než na začátku.
Samurai Defense
Akční hry - 1x
Výborná akční obranná superhra, ve které musíte ochránit vaše město a hlavně zámek. Vycvičte vojenské jednotky a pusťte se do boje. Postupně můžete vylepšovat budovy a tím i jednotky.
Black
Akční hry - 1x
Black patří mezi hry, ve kterých si vezmete na starost osudy vojáka, jenž si snaží prorazit cestu přes přesilu nepřátelských jednotek bez nároku na posily. K dispozici alespoň máte různé druhy zbraní, takže můžete takticky rozmýšlet, jak se nejlépe vybavit, aby nepřátele zmizeli z povrchu zemského nadobro.
Cooperation Part 4
Akční hry - 5x
Čtvrtá a část skvělé střílečky. Opět zde musíte zničit všechny nepřátele dříve, než oni zničí Vás. Máte zde dva monitory, díky kterým Vám to půjde lépe. Stačí zamířit, vystřelit a počkat, jestli kulka zasáhne cíl.
John Citizen
Akční hry - 1x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
Arcanorum
Akční hry - 8x
Arcanorum je poměrně netradiční bojová hra, kde se proti sobě postaví válečné stroje, které nemají obdoby. Cílem je zlikvidovat pokaždé soupeře, ale ze začátku bude ovládání trochu krkolomné, na což si ovšem jistě během chvilky zvyknete a budete likvidovat soupeře přesně mířenými ranami. Ukažte svoje umění!
Fear Unlimited
Akční hry - 0x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
Battle Garden
Akční hry - 6x
Pěkná střílečka pro chlapské hráče. Cílem je vyčistit zahradu od nepřátel. Ti jsou poměrně zdatní a navíc mají oproti vám jednu výhodu - dokáží být částečně neviditelní. V boji vám přijdou vhod lékárničky.
Energy Apocalypse
Akční hry - 1x
V této hře se nacházíte na vesmírné základně, kterou musíte udržovat v chodu za pomocí energie, se kterou nesmíte plýtvat. Do toho vás začnou ještě nápad vesmírné příšery, které musíte ničit za pomocí obranných věží.
Doodle Defender
Akční hry - 4x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).