Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

City Siege Sniper

Hrajete online hru City Siege Sniper

Vaším úkolem je zachránit rukojmí. Máte u sebe kamenní a také odstřelovací pušku se kterou musíte tyto nepřátele zabít. Tak se do toho dejte a osvoboďte všechny rukojmí v této super hře. V pozadí vám hra skvělá akční hudba.

ovládání hry City Siege Sniper

Klávesnice a myš • 4.93 MB • 473x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Hambo 2: Hamtouchables
Akční hry - 5x
Druhé pokračování gangsterské hry Hambo si jako předobraz vybralo jeden nejmenovaný film. Stanete se jedním z nejlepších policistů ve městě a pokusíte se zastavit rejdy mafiánů. Celkově si můžete vyzkoušet více než tři desítky zajímavě zpracovaných úrovní. K dispozici máte zbraň, s níž se musíte trefit do nepřítele.
Ant City
Akční hry - 13x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.
Seed of Destruction
Akční hry - 462x
Hlavní hrdina hry s názvem Seed of Destruction se vydává na šílenou jízdu, kde se bude projíždět přes město a bude likvidovat veškeré civilisty i vojáky. Sami sice střílet nedokážete, ale ocasem dopravního prostředku můžete odrážet střely nepřátel, čímž je lze šikovně nasměrovat zpátky na toho, kdo vystřelil. Hra není vhodná pro děti.
Pedestrian Killer
Akční hry - 9x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
Railroad Rampage
Akční hry - 17x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.
Injustice: Gods Among Us 2
Akční hry - 53x
Velmi povedená bojová superhra tak trochu ve stylu klasických automatových her jako Street Fighter nebo Mortal Kombat. Zahrajte si za jednoho z hrdinů a ukažte své bojové schopnosti a perfektní postřeh.
hra v Unity3D
Age Of Wind 2
Akční hry - 28x
Zkuste tuhle báječnou pirátskou online hru v Unity3D. Staňte se kapitánem lodi, která brouzdá sedmero moří. Objevujte nové ostrovy, svádějte lité boje a obchodujte s domorodci. Během toho hledejte obrovsky cenný poklad.
hra v Unity3D
Range Of The Dead
Akční hry - 34x
Vypravte se na krvelačnou misi a snažte se postřílet všechny zombie, které mají zálusk na váš mozek. Vemte zbraň a ukažte jim jak jste silní a jak přesnou máte mušku. K úspěšnému tažení budete potřebovat i vynikající postřeh.
Battle Mech
Akční hry - 10x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 876x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
hra v Unity3D
Evolution Multiplayer SciFi Shooter
Akční hry - 48x
Zahrajte si 3d superhru, která se odehrává kdesi v daleké budoucnosti, kdy je svět plný bitev. Tato sci-fi střílečka je vytvořena v Unity3D a nabízí celou řadu vychytávek, je dobře hratelná a zabaví vás na dlouho.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 23x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Heli Attack 3
Akční hry - 58x
Ve třetím dílu hry s názvem Heli Attack se stanete opět členem speciálních jednotek, které se vydávají do boje proti nepřátelům. Musíte plnit ty nejnáročnější úkoly, kdy se připravte na opravdu složité pasti a nebezpečí. K dispozici naštěstí dostanete celou řadu rozmanitých zbraní, díky nimž zabijete hodně soupeřů.
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 5x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
hra v Unity3D
Metal Cavalry
Akční hry - 448x
Vynikající tanková online hra, která nadchne nejednoho fanouška bojových her v 3D grafice. Zatím se jedná pouze o demoverzi, ovšem i tak je to skvěle hratelný kousek. Uvidíme, jak se hra časem vyvine. Doporučujeme zkusit.