Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Kung Fu Rabbit
sponzorované odkazy

Kung Fu Rabbit

Hrajete online hru Kung Fu Rabbit

Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.

ovládání hry Kung Fu Rabbit

Klávesnice • 6.15 MB • 305x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Art of War 2 - Bitva o Stalingrad
Akční hry - 24x
Ve válečné online hře Art of War 2 bude vaším úkolem ochránit město Stalingrad před útokem německých fašistů. Vyzbrojeni pouze samopalem a granáty se pokusíte postavit nepřátelské přesile. Podaří se vám to, nebo budete zastřeleni?
Aggressive attack
Akční hry - 25x
Výborná taktická střílečka, kde budete ovládat hned několik lovců duchů. Postupně projděte celou herní mapu a vystřílejte všechny upíry, zombie a jinou nemrtvou havěť. Postupně dostanete další muže takže se vaše palebná síla zněkolikanásobí.
Nitrome Fat Cat
Akční hry - 35x
Zahrajte si dvojroli společně se sovou a koťátkem v této bláznivé dovednostní střílečce. Úkolem je ke kočce dostat co nejvíce dobrůtek a koláčů. Hra má příjemnou grafiku, jednoduché ovládání a bezesporu zaujme každého hráče.
Battle Gear 3
Akční hry - 32x
Ubraňte se nepřátelům v této super hře. Dávejte si pozor, aby vám nezničili základnu. Tak se do toho dejte a vytvářejte stále nové vojáky. Nesmí se vám stát, abyste neměli žádnou armádu, která by vaši základnu ochránila.
Cubikill 6
Akční hry - 281x
Herní série Cubikill ještě nekončí. Autoři se totiž rozhodli přijít ještě se šestým dílem, kde se opět podíváte do kanceláře. Jako IT technik se musíte pokusit zlikvidovat všechny kolegy z kanceláří, kteří vás léta utlačovali. Zaútočit můžete za pomoci obyčejných předmětů, které najdete, nebo se pokuste vytvořit nějaký unikátní.
Robot Shooting
Akční hry - 27x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
The Terraspheres
Akční hry - 32x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
MindScape
Akční hry - 32x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 14x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Spitfire: 1940
Akční hry - 39x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Barbarian Onslaught
Akční hry - 12x
V této hře se stáváte bojovníkem, který se musí probojovat mnoha koly. K dispozici máte meč, kterým zničíte své protivníky. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Hulk Smash Up
Akční hry - 1115x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.
Alternate Commissar
Akční hry - 18x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
Alien Attack Team
Akční hry - 5x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
Zunder Fury
Akční hry - 19x
Dobrá akční hra na odreagování. Nejprve si zvolíte svého plechového bojovníka a poté se v aréně bráníte útokům nepřátel. Po každé úrovni můžete svůj stroj vylepšit vhodnými upgrady.