Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Kung Fu Rabbit
sponzorované odkazy

Kung Fu Rabbit

Hrajete online hru Kung Fu Rabbit

Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.

ovládání hry Kung Fu Rabbit

Klávesnice • 6.15 MB • 245x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Novastrike
Akční hry - 19x
Novastrike těží svůj nápad z klasických stříleček z 80. let, vzdáleně připomíná Space Invaders. Ovládáte svůj malý kosmický koráb, kterým ničíte barevné koule. Občas se na obrazovce objeví čtvereček, který značí bonus.
Space Marine
Akční hry - 21x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 791x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.
KOF: Wing EX
Akční hry - 33x
Vyberte si oblíbeného bojovníka z King of Fighters a nebo ze Street Fighter. Vrhněte se hned do turnaje a předveďte své nejlepší kousky z bojových umění.
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
Akční hry - 278x
Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.
Hack Slash Crawl
Akční hry - 36x
Skvělá akční bojovka pro drsnější hráče. Ovládejte svého udatného bojovníčka a ničte všechny nepřátele. V této superhře na vás čeká mnoho soubojů, u kterých využijete i předměty, které cestou naleznete.
A tank named grizzly
Akční hry - 32x
Výborná vojenská střílečka, ve které ovládáte těžce naložený a obrněný tankový transportér. Aby byl ještě drsnější, dostal jméno Grizzly. Takového tanku už by se zalekly i otrlejší povahy, co myslíte?
SkyPredator
Akční hry - 6x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
Drone Wars
Akční hry - 26x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
Bus Hostage
Akční hry - 32x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
Miami Zombies
Akční hry - 40x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
Rise of Champions
Akční hry - 50x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
Mobs Down
Akční hry - 26x
Vydejte se do ulic velkoměsta, které opravdu nepatří k bezpečným, protože se na vás ze všech stran vrhají nepřátelsky naladění lidé, jež musíte porazit, jinak by vám ublížili. Zpočátku máte pouze vlastní holé ruce, ale postupem času narazíte na různé objekty, které by mohly být nápomocné při likvidaci protivníků.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 28x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 24x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.