Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Kung Fu Rabbit
sponzorované odkazy

Kung Fu Rabbit

Hrajete online hru Kung Fu Rabbit

Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.

ovládání hry Kung Fu Rabbit

Klávesnice • 6.15 MB • 1820x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Paradigm Shift
Akční hry - 8x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 32x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
Battle Over Berlin
Akční hry - 27x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Steam King
Akční hry - 25x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Mr Rager
Akční hry - 1891x
Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.
Radio Zed
Akční hry - 33x
Jako jeden z posledních přeživších apokalypsy nemrtvých jste se opevnili na nejvyšší budově a netrpělivě čekáte na útok zombie. Odrážejte útoky nepřátel a snažte se přežít. Nezapomeňte vylepšovat zbraně.
Nude Hunter
Akční hry - 15x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 32x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.
Star Rebellion
Akční hry - 22x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
Simpsons Shootout
Akční hry - 207x
Díky novému filmu The Simpsons Movie je rodinka ze Springfieldu nesmírně populární, proto je tu další hra s oblíbenými kreslenými postavičkami. V této online hře je vaším úkolem trefit prakem co nejvíce obyvatel Springfieldu. Za postavy schované za stromem získáte dvakrát tolik bodů. Hra končí v momentě, kdy vám dojdou koblihy nebo čas.
Pencak Silat
Akční hry - 18x
Vyzkoušejte si souboje v bojových uměních. Nejprve si vytvořte svou postavu a poté se vrhněte do boje s nejlepšími mistry na světě. Při boji můžete využít i různých zbraní, které si zakoupíte v obchodě.
Spellstorm
Akční hry - 33x
Učení mistři zadali těžký úkol, který musíte splnit. Stojíte před temnou věží, kde potřebujete zničit síly chaosu. Autoři vás postupně dostanou do děje a osvojíte se základní prvky ovládání díky jednoduchému průběhu. Postupem času se ale obtížnost rapidně zvyšuje, takže se postavíte do cesty velkému množství nepřátel.
To-Suta
Akční hry - 21x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.
Armed with Wings
Akční hry - 22x
Zajímavá hra, ve které zažíváte spolu s hrdinou zajímavá bojová dobrodružství. V každé úrovni musíte překonat všechny nepřátele a dojít až na konec. Cestu můžete nejprve prozkoumat vysláním ptáčka. Hra má více než 8 MB, proto se bude načítat delší dobu.
Mario Beatdown
Akční hry - 36x
Ubraňte se před útočicími nepřátely. Pokuste se svůj hrad zachránit a ukažte všem želvám, kdo je v této hře pánem. Mário se v super hře vrací zpět na výsluní a má skvělou kondici. Sami uvidíte, že hra vás bude bavit.