Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Kung Fu Rabbit
sponzorované odkazy

Kung Fu Rabbit

Hrajete online hru Kung Fu Rabbit

Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.

ovládání hry Kung Fu Rabbit

Klávesnice • 6.15 MB • 158x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Special Strike Dust 2 Online
Akční hry - 36x
Výborná střílečka pro více hráčů online. Nejprve si zvolíte místnost a počkáte na další online hráče, poté už nic nestojí v cestě krutého boje na život a na smrt. Jak už samotný název napovídá, půjde o střílečku na legendární Counter Strike mapě Dust2.
hra v Unity3D
Black Sun
Akční hry - 32x
Jste připraveni na epickou versmírnou bitvu v této exkluzivní Unity hře? Vypravte se do vesmíru a společně se svým neohroženým korábem se postavte přesile protivníků. Vyhýbejte se nebezpečným asteroidům a odpalujte střely. Samozřejmě sbírejte náboje a palivo. Líbí se vám unity hry? Sdílejte je na facebooku :).
Pacma Fight
Akční hry - 43x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
Moby Dick
Akční hry - 27x
V jedné knize se můžete setkat s tajemnou a nebezpečnou bílou velrybou, která se jmenuje Moby Dick. Tato velryba se stane i hlavním hrdinou stejnojmenné flashové hry. Dostanete jí na starost a musíte zařídit, aby velryba řádně rostla. To ovšem musí být spojeno s krmením, takže se vydejte vstříc mořským tvorům a rybářům.
hra v Unity3D
Motor Wars
Akční hry - 44x
Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.
Plazma Burst 2
Akční hry - 28x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
The Handy Man
Akční hry - 15x
Vžijte se do role tvrdého gangstera, který perfektně ovládá své zbraně. V každé misi je vaším úkolem zastřelit určitý počet nepřátel, před kterými se můžete schovat za autem. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Dragon Age Legends - Remix
Akční hry - 21x
Luxusní akční superhra Dragon Age Legends. Chopte se své zbraně a rozsekejte vše, co vám stojí v cestě za vaším vítězstvím. Hra má super grafiku, dá se hrát dlouhé hodiny a není tolik těžká, ikdyž procházka rájem to nebude.
Commando
Akční hry - 21x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
hra v Unity3D
Ben 10: The Lost World
Akční hry - 15x
Zkuste udělat vše pro záchranu vašeho života na této tajuplné a nebezpečím protkané planetě. Buďte velmi obezřetní a nezemřete příliš brzy. Sbírejte bonusy a po nepřátelích vystřelujte ohnivé koule. Super hra v unity3d.
Mafia Revenge
Akční hry - 31x
Staňte se nejbližším pobočníkem mafiánského bosse, který se právě stal svědkem popravy svého šéfa. To samozřejmě nemůžete nechat jen tak bez povšimnutí, a proto se vydáte na cestu pomsty. Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vám postaví do cesty. Hra je plná akce, takže se připravte na rychlé reakce.
International Karate
Akční hry - 8x
Klasická mlátička známá ze starších počítačů Amiga, to je legendární International Karate. Tato flashová verze je trochu obtížně hratelná, chce to trochu cviku. Svého bojovníka ovládáte šipkama, klávesou P je útok.
Wasted Colony
Akční hry - 14x
Máte tady několik pokojů ve kterých budete bojovat proti nepřátelům, kteří se vás snaží zničit. Můžete si později postavit další pokoje v této hře. Tento dům je vaše záchrané stanoviště, tak se snažte.
Sift Heads Assault
Akční hry - 20x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
Rise of Champions
Akční hry - 19x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.