Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cannon dog

Hrajete online hru Cannon dog

Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...

ovládání hry Cannon dog

myší, viz instrukce ve hře • 0.37 MB • 2164x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rescue a Chicken 2 - zachraňte kuře
Logické hry - 29x
Luxusní logická hra hrající si s fyzikálními zákony. Ve hře je hlavním a jediným cílem zachránit malé kuřátko před jeho zkázou. Otestujte své smysly a schopnosti v této báječné chytlavé superhře. Ideální gameska do kanclu, když není co dělat ;)
Funny Airplane
Logické hry - 20x
V této hře se ocitáte v letadle a Vašim úkolem je odhalit co nejvíce letušku. Musíte k tomu používat různé nástrahy jako například, že Vám vypadnul z úložného prostoru batoh. Nápovědu najdete ve hře a nudit se určitě nebudete.
Square Team
Logické hry - 2004x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Bomb Town: Explosion in Slow Motion
Logické hry - 34x
Ve hře s komplikovaným názvem Bomb Town: Explosion in Slow Motion se podíváte na zoubek budovám, které je zapotřebí srovnat se zemí. Dostanete samozřejmě k dispozici pořádně silnou zbraň a musíte si jen správně zvolit, kam by měla výbušnina dopadnout. Snažte se zlikvidovat co největší možnou část města.
Bunny Land
Logické hry - 1310x
Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.
Candy Thieves
Logické hry - 48x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Monkey Go Happy Marathon 3
Logické hry - 21x
Tvůrci oblíbené herní ságy Monkey Go Happy nás zásobují opět dalším dílem, tentokrát z řady Marathon. Jde již o třetí díl hry, ve které budete řešit logické minihry. Dokážete projít všemi úrovněmi a zapsat se do tabulky nejlepších hráčů? Určitě zkuste i Marathon 1 a Marathon 2.
Blue Box 2
Logické hry - 24x
Dosaňte modrou kuličku na plochu. Dejte se do toho a dejte pryč veškeré objekty, které tuto kuličku drží. Pomozte je dostat dohromady. Hra má hned několik úrovní. Užívejte si tuto super hru.
Day of the Bobteds - logická návykovka
Logické hry - 18x
Útlá minihra, která v sobě skrývá hodiny a hodiny zábavy. To je hra Day of the Bobteds. Zadání je velice jednoduché - vhozenými kuličkami musíte trefit všechny předměty, které jsou různě rozmístěny v důmyslném bludišti. Často budete muset využít odrazů, promyslet počáteční pozice koulí a další věci.
Pegatron
Logické hry - 20x
Perfektní flashová online hra, která vás donutí velmi rychle přemýšlet a vyhýbat se nebezpečí. Budete mít za úkol dovést hlavní postavu až na konec bludiště. Cestou posbírejte všechny mince a dbejte na to, aby se hrdina nezranil o ostny.
Comboling
Logické hry - 24x
Pokuste se spojit všechny čtverce tak, aby mezi nimi bylo vodorovné, svislé nebo diagonální spojení. Na 25 úrovní máte celkem 25 minut. Zvládnete to?
Jelly Blocks - chytlavá logická hra
Logické hry - 26x
V jednoduchosti je krása. V tomto případě spíše logika :). Ve hře Jelly Blocks se s logikou lehce potrápíte. Smysl hry je jednoduchý - spojte všechny bloky stejné barvy. Řešení však tak jednoduché není... Hra se ovládá šipkama, spusťte ji ve větším okně.
Fjong
Logické hry - 44x
Hlavním hrdinou hry Fjong je podivuhodně vypadající tvor, se kterým si užijete poměrně dost legrace. Potřebujete tvora dostat ke krmení, které se pokaždé nachází někde jinde. Malou příšerku ovládáte myší a musíte určovat, jakým směrem vyskočí. Kromě směru také nastavujete sílu výskoku, aby potvůrka dorazila na správné místo.
Super Cut It
Logické hry - 47x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
hra v Unity3D
Super Stems
Logické hry - 31x
Další povedená logická hra v Unity3D. Tentokrát jde o deskovou hru, ve které máte dílky s třemi čísly. Ty umisťujete na hrací pole. Pokud svůj dílek umístíte vedle protivníkova dílku, tak dojde k bitvě - vyšší číslo vyhrává.