Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cannon dog

Hrajete online hru Cannon dog

Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...

ovládání hry Cannon dog

myší, viz instrukce ve hře • 0.37 MB • 295x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Good Daddy 2
Logické hry - 0x
Správní tatínkové milují své ratolesti jako nic na světě, udělají samozřejmě vše pro jejich dobro. Jako například táta v této online hře. Jeho synáček se snaží dojít včas do školy, ale jako na potvoru je cesta plná překážek. Pomůžete mu?
Guide Us Back Home
Logické hry - 0x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
Electric Box 2
Logické hry - 1x
Druhý díl zdařilé hry, která je plná elektrické energie. Vaším snažením bude dostat elektrický proud od zdroje až na konec. Jelikož je cesta proudu místy přerušená, bude na vás, jak si s opravou a výběrem vhodných součástek poradíte.
Clix Puzzle
Logické hry - 0x
Clix Puzzle je jednoduchá logická minihra, která vás ale bude bavit pěkně dlouho. Vaším úkolem je zastavět hrací pole všemi kameny tak, aby bylo zakryto každé políčko. Tato hra vypadá na pěkný zásek :-).
New Splitter Pals
Logické hry - 0x
Velká žlutá koule slouží jako potrava pro ještě větší žlutý obličej. Jelikož se jedná o logickou hru, musíte vždy správně zauvažovat, jakým způsobem by bylo nejlepší přeříznout dřevěná prkna, aby se splnil cíl mise. Cestou ke splnění cíle se pokuste posbírat veškeré hvězdičky, které se nacházejí na hrací ploše.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 777x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Single Noble
Logické hry - 0x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Castle of card
Logické hry - 3x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
2048 Flash
Logické hry - 0x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 1x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Putt Base
Logické hry - 1x
V této hře se vám pořádně prohřejí mozkové závity. Budete muset odpálit míček tak, aby jste ho dostali do jamky. K tomu si můžete po dráze rozmístit různé překážky, které vám budou řídit let míčku.
3 Slices
Logické hry - 2x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Music Box of Life: Part 2
Logické hry - 0x
Druhé pokračování hry Music Box of Life se opět ponese ve znamení hledání. Dostanete před sebe vždy dvojici obrázků a musíte na nich najít určitý počet odlišností. Úrovní si zahrajete hned několik a obrázky na sebe navazují, takže ve výsledku zjistíte, o co vlastně v příběhu jde. Vydejte se na pátrací výpravu v zajímavém příběhu.
Primary
Logické hry - 4x
Lidská rasa kdysi žila v barvách, ale to mělo přestat. Přiletěl mimozemšťan živící se barvami a všechno uvedl do černobílých barev. Lidé si vytvořili super vojáka jménem Roy, který dostal za úkol vyšplhání na vrcholek věže, kde musí zastavit mimozemskou invazi. Vydejte se na velice zajímavé dobrodružství s Royem!
Fireman
Logické hry - 8x
Jistě víte, že naši stateční hasiči plní velice zodpovědnou práci. Co myslíte, obstojíte, pokud budete mít zkusit si, jaké je to je v jejich kůži? Máte málo času, a za úkol postavit požární potrubí k hydrantu.