Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cannon dog

Hrajete online hru Cannon dog

Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...

ovládání hry Cannon dog

myší, viz instrukce ve hře • 0.37 MB • 215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Farm Soccer
Logické hry - 49x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 32x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
The Life Ark
Logické hry - 39x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
Gunbrick
Logické hry - 27x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Fairway Solitaire
Logické hry - 142x
Fairway Solitaire vypadá jako velice solidně zpracovaná karetní hra. Nejedná se úplně o typický solitaire, ale musíte na sebe umisťovat karty s hodnotou o jedna vyšší, nebo nižší, než je aktuální karta. Tímto způsobem se musíte pokusit odstranit úplně všechny karty, které dostanete na starost. Vypadá to sice jednoduše, ale hra vás jistě přesvědčí o opaku.
Demolition City
Logické hry - 28x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Aequilibrium 2
Logické hry - 16x
Povedená super hra na přemýšlení. Cílem je dostat se do stavu, kdy na ploše stále zůstávají zelené dílky a zároveň jsou pryč všechny oranžové dílky. Není to tak snadné, protože musíte neustále udržovat rovnováhu.
Avalancher
Logické hry - 27x
Pěkná onlinovka na přemýšlení. Hra se skládá ze tří hlavních činností - nejprve nalezněte bezpečné místo, postavte pro svého eskymáka iglů a potom doufejte, že řítící se lavina vás uchrání před nebezpečím.
Jewels Hero
Logické hry - 19x
Vydařená logická super hra ve stylu klasiky Bejeweled s prvky strategie. Útok s nepřítelem probíhá na hrací ploše, kde hledáte a odstraňujete stejně barevné krystaly. Hra má super atmosféru a skvělou hratelnost.
Happy Easter Mahjong
Logické hry - 35x
Ač poměrně jednoduchý, tak velmi dobře hratelný mahjong s velikonočním motivem. Tentokrát tak budete odstraňovat vajíčka (místo klasických mahjong dílků). Odebíraná vajíčka nesmějí být nijak blokovaná.
Snoozleberg ep1
Logické hry - 13x
Úplně první epizoda s našim v noci aktivním strýčkem. Tentokrát se náš náměsíčný přítel strýček Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nevzbudil.
Protect Tommy 2
Logické hry - 305x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
Football Crush
Logické hry - 12x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Filler
Logické hry - 2x
Filler je další z mála originálních her, které v sobě nesou skutečný zábavný nápad. Vašim cílem je zaplnit celou plochu svými kroužky, které jakoby nafukujete po celé ploše. Nenechte si ale kroužky propíchat.
Jellydad Hero
Logické hry - 47x
Zajímavá logická webhra, ve které budete hledat dvojice stejných obrázků. Cílem pak bude vyprázdnit celé hrací pole. Ve hře můžete vyměňovat jednotlivé kameny a usnadnit si tak práci. Ovšem pozor - vyměněné kameny poté musí vytvořit trojici.