Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cannon dog

Hrajete online hru Cannon dog

Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...

ovládání hry Cannon dog

myší, viz instrukce ve hře • 0.37 MB • 517x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bayou Island
Logické hry - 0x
Poznejte tajemství ostrova Bayou v této zajímavé logické klikačce v tak trochu retro stylu. Objevili jste se na ostrově a vaším jediným úkolem je najít cestu pryč. Musíte vyřešit řadu hádanek a zjistit celou pravdu o příběhu.
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 0x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Devils Leap
Logické hry - 0x
Dobře hratelná chytlavá online hra Devils Leap má zajímavé akční prvky. V roli ďáblíka máte za úkol zničit všechny nevinné andělíčky. Hra je to zábavná a zdolání všech herních úrovní vám zabere dost času.
Meeblings Player Pack 1
Logické hry - 2x
Vaším úkolem je udělat vše pro to, abyste dostali tohoto modrého hrdinu pryč z plochy. Pokuste se odpálit svého kamaráda, aby vám shodil veškeré objekty a to tak, aby tyto objekty odhodili vašeho modrého hrdinu, a tak ho zachránili.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 115x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?
Cube Crash 2
Logické hry - 1x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Super Stacker
Logické hry - 2x
V této skvělé logické a zároveň i oddychové hře budete stavět kostky na sebe. Vašim cílem je, postavit je na sebe tak, aby kostky nespadly a vydržely na sobě aspoň 10 vteřin. V každém levelu se setkáte s větší obtížností.
Galactic Gems 2: Level Pack
Logické hry - 0x
Spojování 3 stejných krystalů, dosahování nejvyššího skóre, užívání si herní zábavy... to na vás čeká v rozšíření hry Galactic Gems 2. Je pro vás připraveno 30 nových úrovní, ve kterých si budete muset poradit s barevnými krystaly. Výborná hra do kanclu, když je šéf pryč.
I Saw Them
Logické hry - 3x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.
Yves
Logické hry - 4x
Yves je geek student a má šílené nápady, které dokáží změnit budoucnost existence. Ale musí najít ten správný materiál. Pomozte mu najít veškeré věci, které má na seznamu a tak postavte velmi zajímavý stroj.
Student park
Logické hry - 3x
Pokud znáte dnes již legendární Lemmings, tak vám jistě nebude cizí ani tato hra. Princip je totiž úplně stejný. Máte hromádku studentů, které musíte dovést na párty. Cesta je klikatá a musíte používat různé vylepšováky, abyste to zvládli.
Candy corner
Logické hry - 0x
U Candy Corner se dá strávin neskutečně mnoho času. Ta hra vám totiž doslova zachutná. Když uvidíte tu spoustu sladkostí jak se různě přesouvá, pohybuje a mizí tak jistě také dostanete chuť na něco na zub.
Awesome Builder
Logické hry - 0x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
Gem Mine
Logické hry - 3x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Joy Stacker
Logické hry - 5x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.