Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cannon dog

Hrajete online hru Cannon dog

Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...

ovládání hry Cannon dog

myší, viz instrukce ve hře • 0.37 MB • 551x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Help the knight
Logické hry - 28x
V této hře si připomenete jak šachy tak staré rytířské doby. Máte totiž pomoci statečnému rytíři zdolat vzdálenost mezi prvním a druhým hradem - není to ale tak jednoduché. Jeho kůň totiž skáče pouze do šachového L.
Scoregamites
Logické hry - 30x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Zombie Nation Apocalypse
Logické hry - 23x
Velmi dobrá postřehová online hra pro naše nejmenší hráče. Hra obsahuje několik miniher, ve kterých budete luštit záhadné hádanky a plnit úkoly. Jedním z takových úkolů například bude hledat chybějící dílky obrázku.
Click Battle Madness
Logické hry - 46x
V této online hře se stanete pomocníkem čaroděje, který svádí svůj boj s vikingy. Spojujte stejné postavičky a tím aktivujte rozličná kouzla. Není to jen obyčejná hra ve stylu spoj tři, pěkně se hraje a vydrží na dlouho.
Snoozleberg ep2
Logické hry - 27x
A opět se setkáváme s našim náměsíčným hrdinou, panem Snoozlebergem. I tentokrát mu budete muset pomoci projít celou hru bez újmy, přitom když bude ve spánku. Odstraňujte všechny překážky a pomozte mu se nevzbudit.
Jewels Hero
Logické hry - 19x
Vydařená logická super hra ve stylu klasiky Bejeweled s prvky strategie. Útok s nepřítelem probíhá na hrací ploše, kde hledáte a odstraňujete stejně barevné krystaly. Hra má super atmosféru a skvělou hratelnost.
Globs
Logické hry - 31x
Pokud hledáte nějakou zajímavou hru, v níž by se prověřilo vaše logické uvažování, pak byste neměli minout hru s názvem Globs. Dostanete se k potrubí, ze kterého se obarvují kuličky. Různě barevné kuličky jsou rozložené po hrací ploše a vy je musíte hezky postupně přebarvovat, aby všechny měly jednu barvu. Celkem však máte pouze dvacet pět tahů.
Lucky Balls
Logické hry - 121x
Velice oblíbeným herním tématem je různé spojování tří stejných symbolů. Podobně je tomu i ve hře Lucky Balls. Na obrazovce postupně vyskakují barevné míčky. Vaším úkolem je seskupit vždy alespoň 3 míčky stejné barvy.
Mario Tetris 3
Logické hry - 165x
Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 40x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Deep Sea Mahjong
Logické hry - 345x
Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.
Paintwars
Logické hry - 43x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
Maic Well
Logické hry - 42x
V této velmi příjemné online hře bude vaším úkolem odebírat malá stvořeníčka, která se usídlila ve studni. Spojujte vždy alespoň tři stejné potvůrky a postupně tak studnu vyčistěte. V každém levelu musíte odebrat určitý počet potvůrek.
Flash lines
Logické hry - 534x
Logická hra, která prověří vaše strategické myšlení a vyžaduje maximální soustředění. V této hře je vaším hlavním úkolem umístit pět kuliček stejné barvy do jedné řady, ať už vertikálně, horizontálně, nebo diagonálně. S každým tvořením řady se vám ale na hracím poli objeví nové kuličky, což postupně ztěžuje vaše rozhodování a omezuje dostupný prostor. Strategie a předvídání jsou klíčové, protože jediný špatný tah může vést k rychlému konci hry. Tato hra je perfektní výzvou pro zdokonalení vašich logických schopností a rychlosti rozhodování pod tlakem.
Crazy cube
Logické hry - 12x
Výborná logická hra, u které strávíte hodiny. Přímo vás pohltí. Cílem je spojit barevné čtverečky rozmístěné na kostce, ale tak, aby se jejich barevné spoje nekřížily. Velice vysoká obtížnost pouze zvyšuje prožitek z hraní.