Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Shiftarium
sponzorované odkazy

Shiftarium

Hrajete online hru Shiftarium

V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.

ovládání hry Shiftarium

Klávesnice a myš • 5.99 MB • 223x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 51x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
Poker Machine
Ostatní - 35x
Zahrajte si tuto bezvadnou karetní hru Poker. A jak už se tak říká: kdo nehraje nevyhraje. Vyzkoušejte své pokerové dovednosti.
Gizmo Rush Tractor
Ostatní - 27x
Vydejte se na zběsilou jízdu s tímto traktorem a pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách abyste překonali veškeré překážky, které si pro vás tato hra připravila. Tak se do toho dejte!
Punk-O-Matic - čistý punk, žádní Tokio Hotel
Ostatní - 22x
V minihře Punk-O-Matic se můžete proměnit v producenta punkové skupiny a vytvořit jim jejich průlomový hit. Na výběr máte přednastavené party pro bicí, basu a kytaru. Pokud máte rádi tvrdší muziku, určitě se budete bavit. Toto totiž nejsou žádná ořezávátka ve stylu Tokio Hotel, duuuude ;-).
Mario Boxing
Ostatní - 20x
Snažte se v této hře boxovat proti svému nepříteli. Dávejte mu ty největší rány. Hrajete za Mária, který musí rozdávat ty největší a také zároveň nejlepší rány. Tak si zaboxujte v této super hře.
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 9x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Cripple Cannon
Ostatní - 29x
Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.
Unlimited Rescue
Ostatní - 16x
Obrovská vlna zničila vesnici a vaším úkolem je tyto lidi zachránit. Naložte veškeré vesničany na vaší loď. Dávejte si obrovský pozor, abyste nenarazili na kámen nebo se nedostali do pole elektrické sítě.
Four Nations Bending Ball Tournament
Ostatní - 35x
Zajímavá online hra s orientálním nádechem. V jednotlivých zápasech musíte střílet míč na stranu protivníka, v nejlepším případě dát gól. Pokud soupeři nasázíte pět gólů v alespoň 2 kolech, vyhráli jste. Během hry můžete využívat nejrůznějších bonusů.
Tommy VS birds
Ostatní - 35x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
Alkie Kong 2
Ostatní - 15x
Alkie Kong je v podstatě o pouhém prostupování do dalších levelů. Máte objevit klíč, který otevírá bránu pro postup, a ne vždycky to bude tak jednoduché. Co myslíte, máte dostatečný důvtip na to, abyste vše prošli?
Adrenaline Challenge
Ostatní - 174x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Freight Train Mania
Ostatní - 24x
Objevte, jak skvělé je řídit tento vlak a pokuste se bezpečně doručit některé dřevěné krabice. Používejte šipky k tomu, abyste pohybovali s tímto vlakem, ale buďte opatrní, abyste nenarazili nebo neztratili váš náklad. Pojedete přes různé hory a to bude pro vás teprve ta pravá výzva.
Pharaos treasure
Ostatní - 25x
Výborná vyhledávací hra, ve které budete muset najít čtverce, jejichž rohy mají stejnou značku. Jednoduše kliknete na čtyři znaky, které tvoří čtverec nebo obdélník a ten zmizí. Spousta levelů a zábavy.
Maya Ball
Ostatní - 24x
Maya Ball je po grafické, zvukové i herní stránce velice propracovanou hrou vnášející do zaběhnutého tématu bourání zdí celou řadu nových a originálních prvků, díky kterým načerpáte tu pravou atmosféru starodávné mayské kultury.