Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Shiftarium
sponzorované odkazy

Shiftarium

Hrajete online hru Shiftarium

V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.

ovládání hry Shiftarium

Klávesnice a myš • 5.99 MB • 2296x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
MaKu The Rain Cloud
Ostatní - 62x
V roli usměvavého mráčku se budete starat o květiny. Pokuste se je zalévat svými dešťovými kapkami dokud nevyrostou do dané výšky a zároveň je chránit před škůdci svými blesky. Povede se vám vypěstovat květiny?
hra v Unity3D
Paper Freedom
Ostatní - 55x
Pěkná oddychová online hra vytvořená v Unity3D, což je technologie, ve které vzniklo již několik superher. O co ve hře jde? Létejte papírovým letadélkem a sestřelujte ostatní protivníky. Dobře miřte a manévrujte.
Break a Wish - vtipný arkanoid
Ostatní - 32x
Další zpracování legendárních her Arkanoid nebo Break it. Tentokrát v pěkné grafice a s příjemnou hudbou. Šipkama ovládáte Cosma a Wandu, kteří pobíhají s kouzelnými hůlkami a odpinkávají Timmyho na kvádry. Mezi bloky se samozřejmě skrývá řada bonusů, takže se je snažte pochytat.
Your Face
Ostatní - 743x
Vtipná hra, ve které budete sestavovat obličeje podle předlohy. Na sestavení přesného obličeje máte pouze omezený čas, tak se snažte. Ve freestyle módu si můžete vytvořit libovolný obličej a ten pak vytisknout.
Wigman Big Run
Ostatní - 611x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Franky the fish 2
Ostatní - 31x
Výborná oddechová hříčka, ve které se kombinují hned dva známé žánry: pojídání rybek a vyhýbání se překážkám. Malé rybky sežerte a těm velkým se pokud možno vyhýbejte, jedině tak projdete celý level.
Chicken House 2
Ostatní - 840x
Odstraňujte veškeré objekty a to tak, abyste zabili tyto kuřátka. Tak se do toho dejte a snažte se je zabít. Musíte logicky rozříznout třeba kládu a to tak, aby kousek spadl na toto kuřátko.
Leaping Monkey
Ostatní - 54x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.
Santa Airplane
Ostatní - 38x
Santa letí ve svém letadle a musí posbírat veškeré dárečky, aby je mohl doručit dětem. Dávejte si přitom pozor na zlá letadla, která vás budou chtít zničit. Pokud nebudete stíhat, tak si hru můžete na chvíli zpomalit.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 17x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
Surplus Soldiers
Ostatní - 51x
Střílejte rytíře z děla a pokuste se trefit truhlu. V této truhle je cenné zlato, které musíte dostat. Snažte se to vše udělat na co nejméně výstřelu. Tak se do toho dejte a nastavte si úhel a sílu odpalu.
The Relic Rush
Ostatní - 20x
Pokuste se co dostat na konec mapy, aniž by si vás někdo všiml, také musíte překonat spoustu nástrah jako například nejrůznější zabezpečovací zařízení.. Na konci získáte cennou relikvii, která vám může..
Park My Car
Ostatní - 797x
V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.
Carrier Truck
Ostatní - 37x
Carrier Truck je nová parkovací online hra s bezvadnými vychytávkami. Vaším nelehkým úkolem je zaparkovat velký náklaďák, naložit jej, dojet do místa určení a vyložit náklad. Super hra nejen pro kluky.
Bomb Transport 2
Ostatní - 22x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.