Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Shiftarium
sponzorované odkazy

Shiftarium

Hrajete online hru Shiftarium

V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.

ovládání hry Shiftarium

Klávesnice a myš • 5.99 MB • 108x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Archers Oath
Ostatní - 15x
Snažte se vysvobodit tohoto hrdinu, který se objesil. Sestřelte ho vaším šípem. Vyberte si šíp, který vám vyhovuje, tak se do toho dejte. Dejte si obrovský pozor, abyste netrefili tohoto obješence.
Bombay Taxi 2 - autoškola parkování
Ostatní - 39x
Druhý díl oblíbené hry Bombay Taxi přináší vylepšenou grafiku, možnost vypnout zvuk a hlavně přináší nové úrovně. Opět je tu prací unavený taxikář Pakya, kterého čeká každý den nelehký úkol - zaparkovat svoji káru v rušných ulicích Bombaje. Online hra Bombay Taxi 2 je hodně návyková.
Fighting Club
Ostatní - 13x
Tento člověk je opravdu hodně v depresi a chce se za každou cenu s někým pobít. Vaším úkolem je s tímto pouličním týpkem pobít a to tak, aby se dostal až do bezvĚdomí. Tak se do toho dejte.
Park-a-Lot
Ostatní - 108x
Zahrajte si na profesionálního řidiče na parkovišti. Zákazníci přijíždějí do klubu a vaším úkolem je zaparkovat jejich auto a posléze jim ho také přistavit. Každý vůz má své unikátní číslo, které označuje pozici na parkovišti. Hra se ovládá mezerníkem (vstup do auta), backspace (výstup), šipky.
Break a Wish - vtipný arkanoid
Ostatní - 11x
Další zpracování legendárních her Arkanoid nebo Break it. Tentokrát v pěkné grafice a s příjemnou hudbou. Šipkama ovládáte Cosma a Wandu, kteří pobíhají s kouzelnými hůlkami a odpinkávají Timmyho na kvádry. Mezi bloky se samozřejmě skrývá řada bonusů, takže se je snažte pochytat.
Popeye Snow Ride
Ostatní - 22x
Pomozte pepkovi v jízdě v tomto sněhu a pokuste se nepřepadnout přes motorku. Tak se dejte do práce a udělejte vše, co bude ve vaších silách. Hlavně dojeďte v pořádku do cíle!
Funny Girlfriend
Ostatní - 15x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
Oh My Candy
Ostatní - 21x
Nakrmte tohoto hlodavce něčím sladkým. Vezměte tuto železnou tlapku a odsuňte tyto sladkosti pryč z plochy. Když už se jednou touto tlapkou této sladkosti dotknete, tak se už od ni neodlepíte.
Make Chuck Norris Cry
Ostatní - 13x
Zkuste si zdánlivě nemožný úkol - rozbrečet Chucka Norrise. Toto zadání na vás klade tato zajímavá logická online hra. Nutná znalost angličtiny.
Plumet 2
Ostatní - 36x
Teď s 20 rozdílnými charaktery odemkněte a pokuste se dostat na tabulku vysokého skóre. Snažte se doskákat co nejdále dolů a dejte si pozor na to, abyste z obrazovky nezmizeli, protože to by pro vás znamenalo konec.
Ellipsis - klikací šílenství
Ostatní - 13x
Pokud máte pocit, že jste toho dnes moc nenaklikali, máte možnost to dohnat v této chytlavé hře s názvem Ellipsis. Smysl hry je naprosto jednoduchý - musíte ubránit vaši základnu (kolečko) před nájezdy nepřátel (čtverečky). V čem spočívá obrana? V co nejrychlejším klikání na nepřátelské čtverečky. Příjemnou zábavu:).
Boom Town
Ostatní - 11x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Me and the Key
Ostatní - 25x
V této zajímavé hře, která je určená i pro děti máte jeden jediný úkol. Najít klíč v každém kole, do kterého se dostanete. Tato hra nepatří mezi nejtěžší, ale chce to pevné nervy. Takže ani chvíli neváhejte, pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Stabby
Ostatní - 2x
V této trošku brutální animaci se můžete podívat, jak to může dopadnout, když si budete chtít dát pearcing. Podívejte se na chlápka, který přijde do salónu a vybere si extra velký pearcing. Jak si s tím chlápek poradí?
Leaping Monkey
Ostatní - 25x
Opice jsou velmi inteligentní tvorové. No a jednou si chtěla dát takový oddech od jungle, takže se vydala na budovu, ze které je krásný pohled na město. Takže se snažte vyšplhat na tento mrakodrap.